Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 27. Dönem 2. Yasama Yılı Komisyon Seçimleri kapsamında komisyonlara seçilen Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Salih Cora, Adnan Günnar ve Bahar Ayvazoğlu için Başkan Muhammet Balta hayırlı olsun dileklerinde bulundu.



AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Salih Cora, Adnan Günnar ve Bahar Ayvazoğlu, 27. Dönem 2. yasama döneminde TBMM’de komisyonlara seçildiler. Komisyonlara seçilen Trabzon Milletvekilleri için Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta hayırlı olsun mesajı yayınladı.
Başkan Muhammet Balta mesajında şu ifadelere yer verdi; Trabzon İlimizin ve Vakfıkebir İlçemizin evladı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta yeniden TBMM Çevre Komisyonu Başkanı seçildi. Bizleri gururlandıran Sayın Milletvekilimizi tebrik ediyor, yeniden seçildiği görevinde muvaffakiyetler diliyorum.
Ayrıca, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyeliğine seçilen AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Bahar Ayvazoğlu’nu, Yeniden TBMM Plan ve Bütçe Komisyon üyeliğine seçilen AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Salih Cora'yı ve Yeniden Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu üyesi seçilen vekilimiz Adnan Günnar’ı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.
Başkan Balta, Rabbim ülkemiz ve milletimiz için hayırlı hizmetler nasip etsin. Milletvekillerimizi, bu onurlu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Partimizin yöneticilerine ve Komisyon Üyelerine teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.