Geçirdiği talihsiz kaza sonucunda yaralanan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Cuma günü Ankara’da iki bileğinden başarılı bir ameliyat geçirdi. Tedavisi bir süre daha hastanede devam edecek.

"ANAMI, AİLEMİ İHMAL ETTİM AMA VAKFIKEBİR’İMİZİ ASLA İHMAL ETMEDİM" "ANAMI, AİLEMİ İHMAL ETTİM AMA VAKFIKEBİR’İMİZİ ASLA İHMAL ETMEDİM"

Sağlık durumu iyi olan Belediye Başkanı Muhammet Balta sosyal sayfasından şu mesajı yayınladı;  Kazanın yaşandığı andan itibaren kendisine geçmiş olsun dileklerini iletmek amacıyla yoğun bir şekilde arayan, mesaj gönderen, sosyal medyadan paylaşan, aramasına rağmen rahatsızlığı nedeniyle kendisine ulaşamayan, hayır dualarını gönderen herkese çok selamları var. Tüm hemşehrilerimizden Allah razı olsun. Bizlerde belediye çalışanları olarak Başkanımızın tedavisi ile yakından ilgilenen TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’ya, ameliyatı gerçekleştiren doktorlarımıza, Vakfıkebir ve Ankara'daki tüm sağlık çalışanlarımıza, defalarca arayarak bilgi almak isteyen, destek mesajları gönderen siz değerli halkımıza teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.