Başkan Muhammet Balta, Ramazan Bayramının bizler için ayrı bir öneme sahip olduğunun altını çizerek 2010-2011 yılı şampiyonuyuz ama Trabzonspor’un 8. Şampiyonluğu sevincini doya doya yaşadığımız şampiyonluğumuzu bayramla birleşmesiyle çifte mutluluk yaşadık. Daha nice şampiyonlukları inşallah hep beraber yaşamak dileğinde bulundu.

YENİ YERİNDE HİZMETE BAŞLADILAR YENİ YERİNDE HİZMETE BAŞLADILAR

“BAŞAKŞEHİRSPOR MAÇI SONRASI KUTLAMA PROGRAMI PLANLADIK”

Başkan Balta; Kutlamaların olgunluk içerisinde geçmesi ve her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması en sevindirici tarafıydı. Kutlamalar ciddi anlamda hem Türkiye gündeminde hem de uluslar arası gündeminde yerini buldu. Trabzon’un ciddi manada çok güzel reklamı oldu. Bu reklamları kazanca çevirmemiz lazım. Herkesin merak ettiği kutlamaları bizlerde Başakşehirspor maçı ile daha tertipli, planlı ve organize bir kutlama programı planladıklarını söyledi. Başkan Balta’nın açılış konuşmasından sonra 2 oturum halinde yapılan toplantıların ilk gün gündem maddelerine geçildi. İlk gün gündemleri olan kadro ihtisas konusu, 2021 yılı kesin hesaplarını görüşülmesi ve hisse devri konularında Başkan Balta meclis üyelerine bilgiler vererek gündem maddeleri oylanarak oy birliğiyle kabul edildi.

İkinci günün oturum maddelerinden olan plan ve bütçe komisyonundan gelen kadro ihtas konusu görüşüldü ve karara bağlandı. Gündemin diğer maddelerinden olan 2021 yılı kesin hesapları görüşülerek oylandı. Hisse devri olan gündem maddesini görüşüldü ve Başkan Balta meclis üyelerini bilgilendirdikten sonra ayrı ayrı oylanan gündem maddeleri oy birliğiyle karara bağlandı. Toplandı Haziran ayında toplanmak üzere sona erdi.