Trabzonspor ile Denizlispor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında Vakfıkebir Deregözü Ortaokulu öğrencileri Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun misafiri oldular.



Vakfıkebir Deregözü Ortaokulu öğrencileri Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun misafiri oldular.
Vakfıkebir Gençlik Merkezi ve İlçe Spor Müdürü Yunus Ali Civil yaptığı açıklamada; “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Türkiye genelinde “Maça Gitmeyen Genç Kalmasın” diye başlattığı proje kapsamında Vakfıkebir Deregözü Ortaokulunu öğrencilerini Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumunda Trabzonspor ile Denizlispor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası müsabakası maçına götürdük.”
Müdür Civil, “Bakanımızın illerimizde bulunan spor kulüplerinin maçlarına gençlerimizin de gidebilmesi için başlattığı proje gençlerimizden yoğun ilgi görüyor. Her hafta gençlik merkezlerimizdeki gençlerimiz için kontenjan ayrılıyor. Böylelikle daha önce maça gitmemiş geçlerimizi tespit edip maçlara götürüyoruz. Bu hafta Trabzonspor- Denizli maçına Vakfıkebir Gençlik Merkezi üyesi Deregözü Ortaokulu öğrencilerini götürdük. Hayatlarında ilk defa stadyumda maç izleme heyecanı yaşadılar. Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ediyoruz dedi.”.