“KARADAĞ DERNEĞİNDEN BAŞKAN KOÇAL’A ZİYARET” “KARADAĞ DERNEĞİNDEN BAŞKAN KOÇAL’A ZİYARET”

Trabzon'dan AK Parti milletvekili adayı olan Karaismailoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Vakfıkebir ilçesinde Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti. Bakan Karaismailoğlu’nun yaptığı ziyarete TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Belediye Başkanı Muhammet Balta ve yöneticilerde eşlik etti. Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Çobanoğlu’nu makamlarında ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu, Hizmetlerinin aksamadan devam edeceğini söyledi.

STK Başkanları bir araya gelen Karaismailoğlu, AK Parti hükümetlerinin millet için çalıştığını belirterek, şunları kaydetti: "Milletimizin desteği ile 14 Mayıs'tan sonra da hizmet siyaseti devam edecek. Biz her zaman siyasetçileri hizmetkar, milletimizi de efendi olarak gördük. Türkiye'de son 20 yılda çok büyük işler başardık. Hedeflerimiz bitmiyor, hedeflerimiz büyük. Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde son 20 yıldır devam eden istikrar sürecini sürdürmemiz gerekiyor. Bu memleket meselesi, sen-ben kavgası değil." Karaismailoğlu, vatandaşları kucaklayacaklarını ifade ederek, "Görüyorsunuz karşımızdaki ittifakın ortaklarını. Maalesef devlet, millet düşmanı kim varsa bir araya gelmişler. Memleketi karıştırmaya talip olmuşlar. O yüzden bunlara fırsat vermememiz gerekiyor. Milletimiz gerekli dersi sandıkta verecektir." diye konuştu.

STK Başkanları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Bakan Karaismailoğlu’na çalışmalarında başarılar dilediler.