Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Vakfıkebir ilçesini ziyareti sırasında yapımı devam eden Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesini de ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Muhammet Balta ve OSB Müdürü Duygu Sağlam’dan bilgi aldı. Bakan yapılan çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldu. OSB bölgesini ziyareti sırasında Bakan Karaismailoğlu’na TBMM Çevre Komisyon Başkanı ve Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Belediye Başkanı Muhammet Balta, Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, İlçe Başkanı Ahmet Uzun, OSB Müdürü Duygu Sağlam ve yöneticiler eşlik ettiler.

“YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ” “YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ”

“VAKFIKEBİR İLÇEMİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Yapımı devam eden organize sanayi bölgesi yolunda incelemede bulunan Bakan Adil Karaismailoğlu, proje için kamulaştırma ve ödemelerin tamamlandığını, organize sanayi bölgesinin bitmesiyle ilçeye önemli bir katma değer sağlanacağını aktardı. Vakfıkebir ilçesinin kendileri için önemli olduğunu kaydeden Karaismailoğlu, Organize Sanayi Bölgesi yolu için ihalelerin yapıldığını, çalışmaların da başladığını söyledi. Kamulaştırmaların bittiğini ve ödemelerin de tamamlandığını aktaran Karaismailoğlu, OSB'nin faaliyete geçmesiyle birlikte Vakfıkebirli gençlerin istihdam edileceğini, ilçeye de katma değer sağlanacağını sözlerine ekledi.