Vakfıkebir İlçesi Çarşı Mahallesi Muhtarı Gökhan Bahadır, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ile bir süre sohbet etti. Mahalle ve ilçe halkının önemli bir konudaki beklentileri hakkında bilgi verdi.



Vakfıkebir İlçesi Çarşı Mahallesi Muhtarı Gökhan Bahadır gazetemizi ziyaret ederek, mahalle ve ilçe halkının önemli bir konudaki taleplerini Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu ile paylaştılar.
BAHADIR ve AKSOY İLÇEMİZİN GURURUDUR
Muhtar Bahadır ziyaret sırasında yaptığı açıklamada; Vakfıkebir İlçemiz tarih boyunca önemli şahsiyetler yetiştirerek bağrından çıkartmıştır. Tarihi geçmişi ve misyonu ile hem Osmanlı’ya hem de Cumhuriyet dönemine damgasını vuran Vakfıkebir İlçemizde çok önemli şahsiyetler yetişmiştir. Son Elli yıla damgasını vuran iki büyük değer ve bu değerler bölgeye hatta ülkeye ve dünyaya mal olmuş şahsiyetlerdir. Bir Vakfıkebirli olarak şahsım ve ilçem adına isimlerinin yaşamasını bizler ve ilçem hatta civar bölge insanları dahi talep etmektedir.
Vakfıkebir Belediyemize Çarşı Mahallesi Muhtarlığı olarak çağrımız var. Biz muhtarlık olarak Manifaturacılar Caddesi isminin yerine, İlçemizin yetiştirdiği ve birçok Avrupa ülkesinde karikatür sergileri açma başarısı göstermiş Dünyaca ünlü Karikatürist ve Yazar Hikmet Aksoy’un isminin verilmesini bekliyoruz.  Ayrıca bir başka değerimiz ilçemize uzun yıllar (26 yıl) hizmet etmiş olan Eski Belediye reisimiz merhum Sabri Bahadır'ın isminin Belediye caddesine verilmesini mahallem adına rica ediyoruz. Çünkü o bölgede iki eski belediye başkanı ebedî istirahatgahlarında yatmaktadırlar. Babası Hafız Keleş Bahadır’dır. Şuan mevcut Belediye Caddesi isminin Sabri Bahadır Caddesi olmasını bekliyoruz. Çünkü yaşamları boyunca bütün arazilerini o caddeye hibe etmişlerdir. Bu hususta geç kalınmamalı. Bu iki şahsiyet Vakfıkebir İlçemizin gururudurlar. Belediye Başkanımız üstüne düşen bu görevi inşallah yerine getirecektir. Bu konuda kendisinin yanında ve destekçisi olduğumuzu bilmesini istiyoruz.
Bizlere her konuda destek olduğu gibi bu konuda da destek olan Büyükliman Postası Gazetesi, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu’na ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü kendisi de bu konuyu bir çok kez dile getirmiştir. Tüm dostlarımıza saygılarımızı hürmetlerimizi iletiyorum.