Vakfıkebir İlçemizi 2. Amatör kümede başarılı bir şekilde temsil eden ve bu yıl ilk kez katıldığı ligde şampiyonluğa oynayan Vakfıkebir 1874 FK Spor Kulübüne Maç Topu ve Yağmurluk Malzemesi yardımında bulunan Vakfıkebir Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Bahadır ve İş Adamı Olcay Bahadır kardeşleri kutluyoruz.

Hasan ve Olcay Bahadır kardeşler yaptıkları açıklamada; “Vakfıkebir ilçemizi Trabzon 2. Amatör kümede başarılı bir şekilde temsil eden ilçemizin takımı Vakfıkebir 1874 FK Spor Kulübüne malzeme desteğinde bulunduk. Yeni kurulan ve bu yıl ilk defa sahalara çıkma cesaretini gösteren ilçemizin temsilcisi futbol kulübümüze şampiyonluk yolunda cani gönülden başarılar diliyoruz. Aldıkları sonuçlarla başarılı bir sezon geçiren takımımıza tüm işadamlarımızı ve ilçe halkımızı sahip çıkmaya davet ediyoruz. İlçemizin birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağı hiçbir sorunu asla olamaz. Yeter ki bu birlikteliği sağlayalım. İlçemizin kanayan bir yarası da çok eski bir ilçe olmamıza rağmen halen daha profesyonel lig de bir futbol takımımızın olmamasıdır. Bu potansiyel ilçemizde var. Birlik ve beraberlik içerisinde bunu muhakkak başarmalıyız. İlçemizin adının duyurulmasında önemli bir pay sahibi olan bütün spor kulüplerimize cani gönülden başarılar diliyoruz dediler.”

Vakfıkebir 1874 FK Spor Kulübünden yapılan açıklamada ise; “Kulübümüze Maç Topu ve Yağmurluk Malzemesi yardımında bulunan Vakfıkebir Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sayın Hasan Bahadır ve İş Adamı Sayın Olcay Bahadır kardeşlere Kulübümüz ve Yönetim Kurulu adına teşekkür ederiz. Kendilerine İş ve Çalışma hayatında başarılar diliyoruz. Birlikte Güçlüyüz VAKFIKEBİR açıklamasında bulundular.

Bizlerde Hasan ve Olcay Bahadır kardeşleri böyle bir yardım da bulunup örnek bir davranış sergiledikleri için kutluyoruz.