Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu Okul Aile Birliği toplantısı, Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Divan Kurulunun seçilmesinin ardından okul Müdürü Çetin Zaim açılış konuşması ile başladı. Ardından toplantıya katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın Konuşma yaptı.

“BAŞARILI BİR ŞEKİLDE EĞİTİME DEVAM EDİYORUZ”

Okul Müdürü Çetin Zaim yaptığı konuşmasında; ”2021-2022 Eğitim-öğretim yılını sorunsuz bir şekilde bitirdik. Sportif ve kültürel alanlarda çeşitli başarılar elde ettik. Çalışmalarından dolayı Öğretmen ve velilerimize şükranlarımı sunarım. Okulumuz ve sizler adına sorumluluk üstlenen ve başarılı çalışmalar yapan Yönetim Kurulu üyelerimize de teşekkür ederim. Yeni seçecek olduğunuz Yönetim Kurulu üyelerimize de şimdiden başarılı çalışmalar diliyorum. Okulumuz akademik başarısından dolayı her yıl veliler ve öğrenciler tarafından en çok tercih edilen ortaokul olarak ön plana çıkmaktadır. İnancımız şudur ki; çocuklarımız her şeyin en güzeline layıktır. Bizler bu güzelliklere layık olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, bundan sonrada göstereceğiz. Sizlerinde bu süreçte desteğinizi bekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, toplantımıza katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin onayı ile sizler adına görev yapacak Okulumuz Okul-Aile Birliği üyelerine başarılar diliyorum. 2022-2023 eğitim-öğretim yılının, bizler ve ülkemiz için hayırlı ve başarılı geçmesini diler tekrar sevgi ve saygılarımı sunarım diyerek sözlerini tamamladı.”

VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Okul Aile Birliği Toplantısında yapılan seçimler sonrası yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu. İsmail Hakkı Çobanoğlu, Uğur Şirin, Kayhan Alp, Tuncay Güven ve Ali Erdoğan’dan oluştu. Denetleme Kurulu ise Mustafa Yıldız ve Seval İskender’den oluşan yeni yönetim kurulu ilk yapılacak toplantıda görev dağılımı yapacaklar.