“YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ” “YATIRIMLARIN İLÇEMİZE KAZANDIRILMASI İÇİN TEK YUMRUK OLACAĞIZ”

TUBİTAK 2204 B ortaokullar arasında düzenlenen proje yarışmasında Trabzon İlini 4 .kez üst üste temsil eden Vakfıkebir Atatürk ortaokulu bu yıl Erzurum ilinde yapılan bölge yarışmalarında birincilik ipini göğüsledi.

"BU GURUR HEPİMİZİN"

Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu Okul Müdürü Çetin Zaimoğlu yaptığı değerlendirmede; Bu gurur hepimizin, bu gurur Vakfıkebir ilçemizin, bu guru Trabzon’umuzundur. Üst üste 4. Kez Trabzon ilini Erzurum’da bölge yarışmalarında temsil etmenin haklı gururunu Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu olarak yaşıyoruz. 4. Kez katılma gururunu yaşarken bölge birinciliğini kazanmamızda bizleri son derece mutlu ederek gururlandırmıştır. Aslıda bu gurur hepimizin gururudur dedi. Müdür Zaimoğlu, "Bu sürece emek veren öğretmenlerimize, okul yöneticilerimize, ilçe yöneticilerimize ve en önemlisi sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Gönülden tebrik ediyorum. Hedefimiz eğitimde her alanda ilk sıralarda olabilmek. Bu yarışmaların temel amacı, gençlerimizi düşünmeye, gözlem yapmaya, merak etmeye, merak ettiklerini araştırmaya teşvik ederek gelecekte karşılaşacakları problemlere çözümler üretebilen, 21. yüzyıl becerilerine sahip bireylerin yetişmesini sağlamaktır. Öğrencilerimiz Sena Semin Yıldız ve Alara Şafak öğretmenleri Adem Albayrak danışmanlığında bölge birincisi olarak, bölgemizi haziran ayında yapılacak final yarışmalarında temsil edecekler. Final Yarışmalarında bölge birincisi olarak ilimizi ve diğer başlı olan illeri temsil edecek olan öğrencilerimize ve öğretmenimize başarılar diliyorum. Bizlere destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.