VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU VAKFIKEBİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın seçim çalışmaları kapsamında geldiği Vakfıkebir İlçesinde Vakfıkebir ilçe Başkanı Alpaslan Beşli ile birlikte Gazetemizi ziyaret ederek Yazı işleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu ile birlikte bir süre sohbet etiler. Milletvekili adayı Aydın, yazı işleri müdürümüz Kamburoğlu’na yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

“ARTIK BOŞ VAATLERE TRABZON HALKININ KARNI TOK”

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, “Milletvekili adaylığımız açıklandıktan sonra Trabzon’a ayak bastık. Trabzon’a geldiğimiz günden bu yana çok büyük bir teveccühle karşılaştık. Bu ilgi ve alaka devam ediyor. Trabzon ve ilçelerini sokak sokak, cadde cadde geziyoruz. İYİ Partinin Trabzon’dan 6 vekil adayı ile birlikte Ortahisar mahallemizi harmanladık. Gezdiğimiz bölgelerde hemşerilerimizle temas ettiğimizde hem büyük bir ilgi ve alakaya şahit oluyoruz. Hem de gerçekten Trabzonlu hemşerilerimizin artık bir değişimden yana olduğunu gördük ve bunu hissediyoruz. Haliyle 21 yıllık bir iktidar var. Bunun karşılığında Trabzon’a baktığınızda çok değişen bir durum ve tablo yok. Yine aynı sorunlar yine aynı sıkıntılar devam ediyor. Seçim atmosferine girdik. Sizlerde takdir edersiniz ki seçimin kendine göre bir iklimi ve havası oluşur. Fakat bu seçimin havasına ve iklimine bakıyoruz, iktidar partisi yine hamansız söylemler ve vaatlerle yine propagandasını yapmaya çalışıyor. Artık Trabzonlu hemşerilerimizin bu hamasi vaatlere karnısının tok olduğunu görüyorum. Artık insanlar bir önceki seçimlerde verilen vaatlerin bugünde aynı şekilde verildiği ile karşı karşıyayız. Trabzonlu hemşerilerimizle alay edercesine, yapamadıklarını itiraf etmeyip de hala yapacaklarını itiraf etmekte olan bir iktidar var dedi.”

“RAYLI SİSTEM DEDİLER, KAÇ SEÇİMDİR HALA ORTADA BİR METRE ÖRÜLMÜŞ RAY YOK”

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, “ÇEK-ÇAK” siyaseti yapıyorlar.  İktidarda olan bir parti yaptık demesi lazım. Çek çak dan dışarı çıkıp yaptıkları yatırımları söylemeleri lazım. Bu şehir sahilde tıkandı. Güney cevre yolunun yapılıp şehrin güneye doğru kayması gerekmektedir. Bakıyoruz 3 seçim geçti ama hala ortada bir proje yok. Çevre yolu gibi büyük bir projenin devlet yatırımlarından çıkarıldığını gördük. Soruyoruz ne zaman yapılacak diye, 2 bin 45 gibi taahhütler veriyorlar. Yine yatırım adası aynı şekilde hikaye oldu. Raylı sistem dediler kaç seçimdir hala ortada bir metre örülmüş ray yok. Yani Trabzon Beşirliden Meydana gelemeyenler, şimdi duyuyoruz ki!  Trabzon’u Raylı sistemle Basra’ya bağlayacakmışlar. Beşirliden Meydana kadar 1 metre ray döşeyemeyen bir iktidar, bu Trabzon’u Basra’ya nasıl bağlayacak. Artık hemşerilerimiz bu amansız boş söylemlere karnı tok.  Ben siyasetin samimi bir şekilde yapılmasını düşünüyorum. Biz İyi parti olarak Trabzon’un sorunlarını biliyoruz, Büyükliman’ın ve Vakfıkebir’in sorunlarını biliyoruz. Of’un, Hayrat’ın, Araklı’nın, Çaykara’nın da sorunlarını biliyoruz. Kısacası biz Trabzon ve 18 ilçesinin sorunlarını biliyoruz. Biz bu sorunlara ciddi bir şekilde eğileceğiz ve samimi bir şekilde yaklaşacağız. Projelerimizi inşallah 14 Mayıs seçim gününden sonra iktidara geldiğimizde hemşerilerimize hamasi söylemler değil gerçek projelerle birlikte yapılması gerekenleri söyleyerek hayata geçirmek istiyoruz. Allah bize söylediklerini vaat ettiklerini yapamayan siyasilerden eylemesin. Biz buna talibiz dedi. “

“TRABZON’DA TRABZON’UN GERÇEKLERİYLE İLGİLİ İRADEMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ”

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, “Biz söylediğimizi yaparız. Çünkü güçlü bir liderimiz, genel başkanımız var. Sayın Merak Akşener nasıl ülkenin gerçekleri noktasında, nasıl iradesini ortaya koyduysa, bizde Trabzon’da Trabzon’un gerçekleriyle ilgili irademizi ortaya koyacağız. Trabzon’un eksik kalan ve vaatlerle seçim dönemi geçiren bir iktidar değil, icraatlarıyla seçim kampanyasını yapan bir dönemi önümüzdeki dönemlerde hep beraber göreceğiz ve yaşayacağız. Büyükliman bölgesindeki ilçe başkanlarımız ve yönetim kurullarındaki arkadaşlarımız hakikatten çok çalışkan ve ekip ruhuyla hareket eden arkadaşlarımız. Sizlerin aracılığı ile onlara teşekkür ediyorum. Onlar bu başarıyı hak ediyorlar. İnşallah iktidara geldiğimizde bunun karşılığını da hizmet olarak alacaklar dedi.”

“BİZ TRABZON’U ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ”

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, “Biz Trabzon’u ortak akılla yöneteceğiz.  Tek akılla ülkenin nereye geldiği belli. Ekonomi ve dış politika tek akıllın ülkeyi ne duruma soktuğunun göstergesidir. Bir kişinin dedim oldu mantığı ile bu ülke yönetilmemeli. Dedim oldu mantığı ile yürütülen bir ülkedeki sıkıntıların sonuçlarını bu millet çekmektedir. Zararını ve sıkıntılarını bu millet görüyor. Ortak akılla yönetilen bir iktidar en azından yanlışın yapılmasına müsaade etmez.

“HEM GENEL SEÇİMLERE HEM DE YEREL SEÇİMLERE DAMGAMIZI VURACAĞIZ”

Biz Allah nasip edecek 14 Mayıs günü akşam hem de Sayın genel başkanımız Meral Akşener’i hem de 13. Cumhurbaşkanımızla birlikte Çankaya köşküne gidip o Çankaya köşkünün paslanmış kapılarını da tekrar açacağız. Ülkeyi Çankaya’dan ve Çankaya köşkünden yöneteceğiz. Ülkemizi de Atatürk’ün kurduğu o kurucu değerlerle buluşturacağız. Hem genel seçimlere hem de yerel seçimlere damgamızı vuracağız. Genel seçimlerdeki başarımızın ardından yerel seçimlerde de Trabzon Belediyesi ve ilçe belediyelerinin çoğunluğunu kazanmak istiyoruz. İYİ Partinin iktidarı döneminde yerel belediyeleri de kazanarak onları iktidar ile taçlandıracağız. Şimdi olduğu gibi yerel seçimlerde de güçlü kadrolarla ve teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile birlikte yürüteceğimiz ortak bir çalışma ile başarılı olacağız. Büyüklimanda çok güzel bir algı var. Partili partisiz bütün hemşerilerimiz büyük teveccüh gösterdiler. Büyüklümanda çok büyük bir destek görüyorum. Allah nasip edecek bu bölgenin ve Trabzon’un vekilliğine talip olduğumuzu söyledik. Onlarında büyük desteğini ve teveccühünü gördük. Tekrar onların desteğini alarak meclise gireceğiz ve hem bölgemizi hem de ilimize hizmetler yapacağız. Büyüklimandan beslenerek ve güçlü bir moralle ayrılıyoruz. Büklimanlı hemşerilerimize bizlere kucak atçıları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçe gezilerimin ilkini Vakfıkebir ilçemizden başlatmış olduk dedi.”