“BÜYÜKLERİMİZE HER ZAMAN MİNNETTARIZ” “BÜYÜKLERİMİZE HER ZAMAN MİNNETTARIZ”

Vakfıkebirli hemşehrimiz İnşaat Mühendisi Davut Kamiloğlu, Engelliler Haftası dolayısıyla engelli öğrencilerle zaman geçirmenin hazzını yaşadı.  “Eğitimde Feda Edilecek Fert Yoktur ‘ felsefesiyle, Engelli olmak hayatı yaşamak için engel değildir dedi.

Herkesin engelli adayı olduğunun altını çizin iş insanı Kamiloğlu; Bugün kızımın okulunda çocuklara mangal partisi ve eğlencelerle bir etkinlik düzenlediklerini ifade ederek “Eğitimde Feda Edilecek Fert Yoktur” diyerek önemli hatırlatmalarda bulundu.

Davut Kamiloğlu; Siz siyasetinizle meşgul olun ama kimse bugün engelli olmadığımızı ama engelli adayı olduğumuzu düşünmüyor. Engelli olmak hayatı yaşamak için engel değildir. Bugün kızımın okulunda çocuklara mangal partisi ve eğlencelerle bir etkinlik düzenledik. Bu etkinliğe katkıları olan başta eşim ve çok değerli arkadaşlarım Ozan Talay, Haşim Kerimoğlu ve Ümit Şenyerli’ye çok teşekkür ederim. “Eğitimde Feda Edilecek Fert Yoktur ‘ felsefesiyle Yaşar okullarına ve eğitimci öğretmenlere teşekkür ederim. Sayın Kaymakamımıza bu Plaketi verdiği içinde ayrıca şükranlarımı sunuyorum diyerek herkesi duyarlı olmaya çağırdı.