31 MART YEREL SEÇİMLERİ VAKFIKEBİR İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK 31 MART YEREL SEÇİMLERİ VAKFIKEBİR İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK

Vakfıkebir İlçesi Nihat Tahmazoğlu Caddesi’nde yol kenarında buldukları bir miktar dövizi sahibine teslim etmek üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim ettiler. Yıldız Topal, Kerem Eydın, Ali İhsan Aygün, Ahmet Durmuş ve Efe Kaan Aktaş adlı arkadaşlar Vakfıkebir İlçesi Nihat Tahmazoğlu Caddesi’nde park halindeki aracın yanında buldukları bir miktar dövizi sahibine ulaştırılmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek görevlilere tutanak karşılığında teslim ettiler.

Park halindeki aracın plakası üzerinden harekete geçen emniyet güçleri araç sahibi Ali Garbetoğlu’nu telefonla arayarak bilgilendirdiler. Emniyet müdürlüğüne giden Garbetoğlu, düşürdüğü dövizi alarak görevlilere teşekkür etti. Daha sonra dövizi bulan gençlerle istişare kuran Garbetoğlu, gençleri ödüllendirerek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ALLAH HERKESE BÖYLE HELAL SÜT EMMİŞ EVLATLAR NASİP ETSİN!

Sosyal Medya hesabından gençlerin gösterdiği duyarlılığa şöyle teşekkür etti; Bu pırıl pırıl evlatlar, cebimden düşürdüğüm doları bularak Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim ettiler. İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler beni telefonla arayarak kaybettiğim doları bana teslim ettiler. Allah böyle evlatlar ile böyle kurumlara zeval vermesin! Bu çocukları yetiştiren ebeveynlere ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüze çok çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız!