Vakfıkebir İlçesinde göreve başladığı günden buyana başarılı çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken ve herkesin taktirini alan Malmüdürü Ali Sevim’in tayini çıktı.

2014 yılından buyana 6 yıldır Vakfıkebir İlçesi Malmüdürlüğü görevini başarılı bir şekilde sürdüren ve ilçe halkı, kamu kurum ve kuruluşları ile kurduğu iyi diyaloglar sayesinde herkesin taktirini toplayan Müdür Ali Sevim ilçeden ayrılıyor. Başında bulunduğu kurumu başarılı bir şekilde temsil eden Müdür Ali Sevim, Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü 2020 yılı yer değiştirmeye tabi personeli olarak İstanbul Sabiha Gökçen Gümrük Saymanlığına Saymanlık Müdürü olarak atandı. Evli ve 3 çocuk babası olan Müdür Ali Sevim’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.
 
“MÜDÜR ALİ SEVİM VEDA MESAJINDA ŞUNLARI SÖYLEDİ”
Müdür Ali Sevim, “Yaklaşık olarak altı yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm Vakfıkebir Malmüdürlüğü görevimden ayrılırken bu süre zarfında halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla görev yapmaya çalıştım. Muhasebe Yetkilisi görevini yürüttüğüm kamu kurumları ile beraber kamu kaynağını en ekonomik ve en verimli şekilde kullanmaya ve kullandırmaya çalıştım. Devlet ile vatandaş arasındaki mali ilişkiyi en iyi bir şekilde yürütmeye çalıştım. Bu hizmet süresince bana ve temsil ettiğim kurumuma destek ve yardımcı olan başta Sayın Kaymakamım olmak üzere, Belediye Başkanıma, Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerine, Kamu Kurum ve Kuruluş temsilcilerine ve de bu süre zarfında özverili ve büyük bir gayret ile çalışan Kurumum Vakfıkebir Malmüdürlüğü personellerine ve tüm Vakfıkebirli hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bir Hakkım varsa herkese helal ediyorum, herkesten de helallik istiyorum dedi.”
 
“GÖREV YAPTIĞI YERLER”
Trabzon ili Akçaabat ilçesi Benlitaş (Adacık) Mahallesinde 1974 yılında doğan Ali Sevim, 1996 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. Memuriyet hayatına 1998 yılında Maliye Bakanlığı bünyesinde Ardahan İli Çıldır Malmüdürlüğünde başlayan Müdür Ali Sevim sırasıyla; 1998-2005 yılları arası Çıldır Malmüdürlüğünde Muhasebe Memuru, 2005-2007 yılları arası Arsin malmüdürlüğünde Muhasebe Şefi, 2007-2010 yılları arası Çıldır Malmüdürlüğünde Malmüdürü, 2010-2014 yılları arası Erbaa malmüdürlüğünde Malmüdürü olarak görev yaptıktan sonra 2014 yılından itibaren Vakfıkebir Malmüdürü olarak 6 yıl görev yaptı.  Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü 2020 yılı yer değiştirmeye tabi personeli olarak İstanbul Sabiha Gökçen Gümrük Saymanlığına Saymanlık Müdürü olarak atanmış bulunmaktadır.