Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy, 2020/2021 Eğitim Öğretim yılı başlaması nedeniyle ilçedeki okullarda seminer için bulunan öğretmenleri ziyaret ederek başarılar diledi.



Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy, ilçedeki okullarda zümre toplantısı yapan öğretmenleri ziyaret etti. Pandemi sürecinde alınan önlemler ve okulların yüz yüze eğitime başlaması halinde yapılacak hazırlıklar ile ilgili fikir alışverişinde bulunarak yeni eğitim öğretim döneminde tüm öğretmen ve idarecilere başarılar diledi.
Öğretmenler ve okul yöneticileri için yeni eğitim-öğretim yılı başladı. Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy da okulları ziyaret ederek öğretmenlerle görüştü ve yeni dönem hazırlıklarını yerinde inceledi. Öğretmenler ve okul yöneticileri için yeni eğitim öğretim yılı mesleki gelişim programıyla tüm okullarda başladı. Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy da eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle ilçedeki okulları ziyaret ederek, okul idarecilerinden yeni dönem hazırlıkları ile ilgili bilgiler alarak yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve öğretmenlerle görüş alışverişinde bulundu.
“ÇOCUKLARIMIZI ÖZLEDİK, ÇOCUKLARIMIZ DA OKULLARINI ÖZLEDİ”
İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy yaptığı açıklamada,  “2020-2021 eğitim-öğretim yılımız öğretmenlerimizin okullarıyla buluşmasıyla açılmış bulunuyor. Öncelikle; yeni eğitim-öğretim yılımızın öğretmenlerimize, öğrencilerimize, okul yöneticilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. “Çocuklarımızı özledik, çocuklarımız da okullarını özledi.” Bir an önce bu hasretin bitmesini istiyoruz. Bu yıl sorumluluğumuz bir kat daha fazla. Pandemi sürecindeyiz. Eğitim yapılacak ortamların sağlık anlamında düzenlenmesini ayrıca öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın sağlığının korunmasını önemsiyoruz. Bakanlığımız alınacak yeni tedbirleri açıkladı. 31 Ağustos’ta başlaması planlanan yeni eğitim öğretim yılı, Bilim Kurulu’nun aldığı kararlar neticesinde yeniden gözden geçirildi. Devlet okullarımız 31 Ağustos itibariyle 21 Eylül tarihine kadar uzaktan eğitim öğretim sistemiyle devam edecek. 21 Eylül’den itibaren okullarımız yüz yüze eğitime geçecek” diye konuştu. Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Aksoy, ilçedeki okullarda Kovid-19 ile ilgili tüm tedbirlerin alındığını belirterek; aileler ve öğrencilerin rahat olmalarını istedi. Yeni eğitim öğretim yılının sağlık, mutluluk içinde, başarılarla dolu bir yıl olması dilekleriyle sözlerini bitirdi.”