AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ile beraberinde Vakfıkebir İlçe Kadın Kolları Başkanı Asiye Kamiloğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ile Vakfıkebir İlçe Kadın Kolları Başkanı Asiye Kamiloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Vakfıkebir İlçesinde daha çok bayan esnaf ağırlıklı ziyaret gerçekleştiren Sürmen ve Kamiloğlu beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte esnafların taleplerini yerinde dinlediler.

2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları ve İlçe Kadın Kolları Vakfıkebir İlçesinde bayan esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını ve taleplerini dinlediler. AK Parti Kadın Kolları Vakfıkebir İlçe Başkanı Asiye Kamiloğlu, "Halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye'nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini dinliyoruz. AK Parti Vakfıkebir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı olarak, İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Meryem Sürmen hanımefendinin katılımları ile ilçemizde esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Vakfıkebir İlçemizdeki bayan esnaflarımızı ziyaret ettik, talep ve düşüncelerini dinledik. Allah'ın izniyle bu zor zamanları da yine birlikte aşacak ve özlenen güzel günlere kavuşacağız. AK Parti Kadın Kolları olarak partimizin yükselmesi ve başarılı olması için Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği hedeflere adım adım ilerlemeye devam ediliyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Vakfıkebir İlçe Kadın Kolları Başkanlığının organize ettiği ve AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ve Vakfıkebir İlçe Kadın Kolları Başkanı Asiye Kamiloğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katıldıkları ziyaretler sırası ile birlikte ilçede esnaf ziyareti, Vakfıkebir "Kadınlar Üretiyor" Kooparatifi Başkanı Aygün Akar'a ziyaret, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Cemile Kahyaoğlu ve kursiyerlere ziyaret, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çat kapı üye ziyaretleri gerçekleştirildi.