Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde “Büyük Türkiye İdealimizi” gerçekleştirmek amacıyla bu davaya gönül vermiş, elini taşın altına koymuş ve “biz de bu yüzyılı inşa etmeye gönüllü olduk”, diyen milletvekili adaylarımızı tanıtım toplantımıza hoş geldiniz, şerefler verdiniz.

Mübarek Ramazan-ı Şerif’in son günlerindeyiz. Yüce Allah hepimize sağlık, sıhhat içinde nice bayramlara ulaşmayı nasip eylesin. Bu aziz milletin yüz yıllık özlemlerini dindirmek amacıyla güzel Anadolu’muzun yiğit insanlarının kurduğu Ak Parti davasına hizmet etme bahtiyarlığını bizlere bahşeden ve bizi bu kutlu davanın birer neferi kılan Yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun.

Kardeşlerim. Millet olarak çok acı günler yaşadık. Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli on bir ilimizde büyük yıkımlara sebebiyet veren depremlerde elli binin üzerinde canımızı kaybettik. Deprem şehitlerimizin her birine Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. O acı günler, bu milletin zor zamanlarda nasıl kenetlendiğini, iyilikte nasıl yarıştığını ve yaraları sarmada halkın devletiyle nasıl dayanıştığını dost düşman herkese gösterdi.

Yaklaşık bir yıldan beri toplantı üstüne toplantı yapıp altı kişiyle bir masayı kuramayan ve yedincisini masanın altına gizli dayanak olarak yerleştirenler zannetti ki yirmi yıldan beri halkına hizmet eden ve girdiği her seçimi kazanan Ak Parti’miz bu depremden ağır yara alacak. Onun için olmadık yalanlara sarıldılar. Halkımızın acılarından siyasi rant elde etmeye çalıştılar. Utanmadan seçimleri bile vaktinde yapamayacağımız yaygarasından medet umdular. Onlar bu devletin binlerce yıllık köklerinden habersiz, milletin derin hissiyatından fersah fersah fersah uzakta siyasi oluşumlardır. Bu yüzden girdikleri her seçimi kaybetmeye mahkûm oldular ve yine inşallah 14 Mayıs’ta da aynı akıbetten kurtulamayacaklar.

Değerli dava arkadaşlarım,

Yoluna aşk derecesinde bağlandığımız AK Parti, milletimizin değerlerini ve ideallerini iktidara taşıyıp bayraklaştıran bir davanın adıdır. Bu yüzden iktidara geldiğinden beri vatanın her sathında yolundan suyuna ve tünelinden köprüsüne kadar bütün alt yapı hizmetlerini tamamlayarak bu milletin asırlık özlemlerini tek tek hayata geçirmenin yanında ülkemizin aydınlık yarınlarını da inşa etmeye çalışıyor. Nitekim böylesine sancılı bir süreçte birbiri ardına attığı sağlam temellerle hem deprem bölgesini ayağa kaldırıyor hem de ülkemizi dünya ölçeğinde süper lige taşıyacak güçlü icraatlara imza atıyor. Petrolden doğalgaza, elektrik enerjisinden rüzgar santrallerine, nükleer tesislerden dev barajlara, yerli otomobilden uçak gemilerine, alanının en iyilerinden olan milli muharip uçaklardan helikopter ve tanklara kadar savunma sanayi ürünlerinden uzay teknolojilerine, yerli motorlardan insansız hava-kara deniz araçlarına kadar tam bağımsız ve güçlü Türkiye idealine giden yolda ne yapılması gerekiyorsa hepsini bir bir hayata geçiriyor. Bir yılda bir masa kuramayıp kurduğunu da noter ve kumar masası nitelemesiyle deviren ve nihayet bazı karanlık ellerin desteğiyle ayakta durur gibi görünen birbirine benzemez bir ittifakın böyle güçlü hamleleri anlama şansı olmadığı gibi onların böyle bir dertleri de yok. Bütün amaçları liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek ve seçimlerde üç-beş sandalye kapmak üzerine kurulu olan böyle bir çarpık yapının millete bir hayrı olmayacağı gibi bu ülkeye de faydaları dokunmayacaktır.

Ülke tarihimizin ve belki de dünya tarihinin en önemli seçimlerinden birisinin arifesindeyiz. Bu öylesine bir seçim ki sadece ülkemizin değil bütün dünyanın yoğun ilgisini çekiyor.

Allah’a şükürler olsun ki Cumhur İttifakı olarak bizim projelerimiz aziz milletimizi heyecanlandırıyor, halkımızı mutlu ediyor, gelecek adına Türk milletini umutlu kılıyor. Oysa Millet ittifakının projeleri en çok ABD’yi heyecanlandırıyor, Kandil’i sevince boğuyor, Fetö terör örgütünü umutlandırıyor. Ak Parti iktidarında ülkemizi bölüp Büyük Kürdistanı kuramayacağını anlayan ABD, bize sadece ambargo uygulamakla kalmıyor aynı zamanda muhalefete açık destek vererek bu gizli emeline ulaşmaya çalışıyor. ABD’nin taşeronu PKK ile onun siyasi uzantısı HDP ve 15 Temmuz’da meclisimizi bombalama alçaklığı gösteren Fetö terör örgütleri adeta ellerini ovuşturarak bu seçimin sonucunu bekliyorlar. İşte bu seçimi önemli kılan en önemli husus budur.

DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI

İnanıyorum ki bu davaya gönül verenlerin samimi gayretleri ve halkımızın teveccühüyle bu kritik süreci başarıyla tamamlayacak ve Cumhurbaşkanımız Sn. Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu aziz millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Şüphesiz tevfik bizden başarı Allah’tandır.

Bu vesileyle Milletvekili adaylarımızın şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diler, bu birlikteliğimizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim.