AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bir kampanya ile Türk Kızılay’ına topluca kan bağışında bulunuldu.


 
Kan bağışı kampanyasına Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, AK Parti Vakfıkebir Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Kasım, kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, İlçe yönetim Kurulu üyeleri ile Belediye meclis üyeleri katıldılar.
Kan bağışı kampanyası sırasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Muhammet Balta, ihtiyacı olanları düşünmenin önemine dikkat çekerek, “Ben düzenli olarak fırsat buldukça kan veriyorum. İmkanı olan vatandaşlarımızın da kan vermesinde fayda var. Hastamız olduğunda, ihtiyacımız olduğunda hemen araştırıyoruz. Dolayısıyla hastanelerde kan alımı yapmıyorlar ve bütün kan ihtiyacını Kızılay karşılıyor. Bu nedenle düzenli olarak kan vermek hem kan ihtiyacı olanların ihtiyacını karşılıyor, hem de Kızılay’ımızın hazırlıklı olmasına yardımcı oluyor. Bu bağlamda, imkanı olan bütün vatandaşlarımızın kan bağışında bulunmalarını tavsiye ediyorum ve İlçe Başkanlığımız tarafından düzenlenen bu kampanyaya gönülden katılıyorum” dedi.