Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkan Vekili Cemil Albayrak, Belediye Meclisi Üyeleri Enver İskenderoğlu ve Yusuf Sağlam ile birlikte kısa bir süre önce ilçe kongrelerini gerçekleştiren İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, İyi Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına hayırlı olsun temennilerini ilettiler. Ziyaret sırasında konuşan İyi Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli, “Belediye Başkanımızın kongremize katılması bizleri son derece mutlu etti. Bu ziyaret; belediye kurumunun siyaset üstü bir kurum olduğunu ve belediye başkanımızın hepimizin belediye başkanı olduğunu bizlere tekrar hatırlatmış oldu. Bu nedenle tekrar şahsım ve teşkilatım adına sizlere teşekkür ediyorum. İlçemize hizmet noktasında üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

"MİLLETİMİZİN İSTİKBALİNİ ONLARA EMANET EDEBİLECEĞİZ" "MİLLETİMİZİN İSTİKBALİNİ ONLARA EMANET EDEBİLECEĞİZ"

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkan Vekili Cemil Albayrak ise, “Sizlerle burada buluşmaktan son derece mutlu olduk. Hepimizin Vakfıkebir ilçemiz için çalışıyoruz. İlçemiz için yapılacak olan çalışmalarda, sizlerin de bizlerinde elimizden gelen gayreti göstereceğine inanıyorum. Önümüzdeki yapılacak olan genel seçimlerin huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

“KAVŞAKLAR İHALE EDİLECEK”  

Siyasi partilerden gelecek olan görüş ve önerilere her zaman açık olduklarını ifade eden Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Yeni bir kongre gerçekleştirdiniz. Kongrenizin hayırlı olmasını diliyorum. Görevim sürecinde siyasi partilerimizi ziyaret ederek istişarelerde bulunmaya özen gösteriyorum. Belediye başkanları seçildikten sonra tüm toplumun belediye başkanlarıdır. Her kesime eşit ve adaletli davranması gerekir. Gerek hizmetlerimizde gerekse kişisel ilişkilerimizde eşitliğe ve adalete büyük önem verdik. Diğer siyasi parti ilçe başkanlarımız ve teşkilatları da bu hassas davranışımıza katkı sundular. Hepimiz bu memlekette yaşıyoruz. Geçmişte yaşanan kavgaların memleketimize hiçbir faydası olmadı. Kaybeden Vakfıkebir olmuştur. Kısır çekişmelerden uzak, birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi hak ettiği yerlere taşımak için gayret ediyoruz. Farklı siyasi partilerde siyaset yapıyoruz. Herkesin biz daha iyi yaparız iddiası var. Siyasi anlayışımda başkalarını aşağı çekerek yukarı çıkmak olmamıştır. Hiçbir zaman enkaz edebiyatı yapmadım. Görev yapan tüm belediye başkanlarımız ilçemize hizmet etmek için büyük emekler verdiler. Hepsinden Allah razı olsun. Ahirete irtihal edenlere Yüce Allah’tan rahmet, yaşayanlara sağlıklar diliyorum. 8,5 yıl içerisinde ilçemizde çok önemli hizmetlere imza attık. Yapacak daha çok işimiz, alınacak daha çok yolumuz var. Trabzon’un en çok yol yapan ilçe belediyesi olmamıza rağmen, halen daha vatandaşlarımızın yol talepleri oluyor. Yol ağımızın genişliği ve coğrafyamızın yapısı dolayısıyla bunu da çok doğal karşılıyoruz. Hangi siyasi partiden olursa olsun ilçemizin yetiştirdiği değerlere sahip çıkmamız lazım. Yöremizin tarihinde ilk defa iki tane milletvekilimiz var. Belediye başkanı olarak ilçemizden bir milletvekili olmasının gücünü yaşıyorum. Bunu ilçemiz için Ankara’ya gittiğimizde ancak altı ayda randevu ile yapabileceğimiz görüşmeleri bir günde yaparak yaşıyoruz. OSB’miz de altyapı, yeni yol ve elektrik şebekesi yapım işleri devam ediyorum. Şehir içi dere ıslahlarımız ihale edildi. 50 milyonluk bir yatırım. Kavşaklar 6 Aralık’ta ihaleye çıkacak. Pazaryerimiz ile ilgili ihale süreci devam ediyor. İlçemizin daha ileriye gitmesi için imkanlarımızı seferber ederek gece gündüz çalışıyoruz. Sizlerin öneri ve görüşlerine her zaman açığız.” dedi.