Milli Eğitim Camiasında 43 yıldan bu yana başarılı bir şekilde görev yapan Milli Eğitim Şube Müdürü Tahsin Çoban, Gazetemizi ziyaret ederek vedalaştı.

Milli Eğitim Camiasında 43 yıldan bu yana başarılı bir şekilde görev yapan Milli Eğitim Şube Müdürü Tahsin Çoban, Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ve Haber Müdürü Sadık Aydın ile vedalaştı. Müdür Tahsin Çoban ziyaret sırasında yaptığı açıklamada; “Ülkeme hizmet etmek için çıktığım bu kutsal yolda Milli Eğitim camiasıyla yolumuz ayrılıyor, bunu demek istemezdim. Bizler bıraktığımız izlerle vatanımızda barış içerisinde, sevgi içinde birlikte yaşayacağız diye düşünüyorum. Bu bir nöbet değişimidir. Görevimizden ayrılsak bile yine halkımızın içerisinde sizlerle birlikte olacağım. 16 yıl Vakfıkebir İlçemizde ve 7 yıldırda Çarşıbaşı ilçemizde görev yaptığım süre içerisinde Büyükliman Postası Gazetesi olarak sizlerin hep desteğini gördüm. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.”43 yıl Milli Eğitim camiasında görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan 4 çocuk babası Müdür Tahsin Çoban veda mesajında şu ifadelere yer verdi.

“GÖREVDE OLDUĞUM SÜRE BOYUNCA DEVLETİM VE MİLLETİM İÇİN ÇALIŞTIM”

1978 yılı 1 Kasım günü Kars ili Sarıkamış ilçesi Akören İlkokulunda başlayan eğitim öğretim serüvenim, 1980 yılı Eylül ayında Giresun İli Görele İlçesi Çanakçı Merkez İlköğretim okulunda, 1983 yılı Ekim ayında Gaziantep ili Araban ilçesi Emirhaydar İlköğretim okulunda öğretmen ve idareci olarak devam etti. 1986 yılında Gaziantep Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak göreve başladım. 1991 yılında Giresun Çanakçı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevime devam ettim. 2002 yılında Trabzon İli Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak göreve atandım. 2014 yılında Çarşıbaşı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü görevime devam ettim. Bu görevimi, Aralıksız 2021 yılı Mart ayının 25.gününe kadar sürdürdüm. Göreve başladıktan itibaren tüm çalıştığım zamanlarda yılmadım, yılgınlık göstermedim. Devletim ve milletim için çalıştım. Bu gayretimi özellikle geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz için her türlü çabayı gösterdim. Görevim süresince bizlere desteklerini esirgemeyen her kademedeki devlet büyüklerimize çok teşekkür ediyorum. Çünkü onların desteklerini hissetmek bizlerin çalışma gayretlerini artırmıştır. Görevden ayrılacağım bu günde mükemmel bir kadro oluştuğunu görmem beni mutlu etmekte ve eğitim-öğretim mücadelemizi daha üstün mertebeye ulaştıracaklarına kanaatim tamdır. Fakat her başlangıcın bir sonu olduğu gibi, benim içinde bu gün yaş haddinden görevimden ayrılma zaruretim olmuştur. Meslek hayatıma başladığım ilk günden bu güne kadar sürdürdüğüm çalışma, çaba ve gayretlerim ile tecrübemi bundan sonra da görevi sürdürecek arkadaşlarla paylaşabileceğimi özellikle belirtmek istiyorum. Bu gayret ve çabalarımızda özellikle bizlere desteklerini eksik etmeyen kurum ve kuruluşların çalışanlarına içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bilerek veya bilmeyerek bir kusurumuz oldu ise herkesten özür diliyorum. Özellikle eğitim-öğretim camiası ile bilhassa mesai arkadaşlarıma haklarımı helal ediyor ve kendilerinden de helallik diliyorum. Sağlık sıhhat ve huzurlu olmanız dileklerimle Allah’a ısmarladık diyorum dedi.

Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ise nazik ziyaretleri ve düşünceleri için Müdür Tahsin Çoban’a teşekkür etti. Kamburoğlu, 43 yıllık eğitim camiasındaki emeklerinden ve başarılı çalışmalarından sonra emekliye ayrılan Tansin Çoban’a emeklilik hayatında sağlık, mutluluk ve başarı dileklerinde bulundu.