Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde sürdüren 5 değerli ismi eğitime ışık tutacak olan eğitim şurası toplantısında bir arada çalışırken görüntüledik. 80’li ve 90’lı yılların efsane Milli Eğitim Müdürü Ahmet Salih Birincioğlu başta olmak üzere sırasıyla görev alan Fethi Sağlam, Şahin Işık, Samim Aksoy ve Ahmet Altın ilçede yapılan eğitim şurası toplantısına katılarak yapılan çalışmalara katkı sundular.

40 yıldır ilçe eğitimine katkı sunup ışık tutan 5 değerli İlçe Milli Eğitim Müdürünü yine ilçenin eğitim faaliyetlerine katkı sunabilmek için bir araya geldiler ve eğitim şurasında tecrübelerini aktardılar.  80’li ve 90’lı yılların efsane İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Salih Birincioğlu, 1972 yılında başladığı öğretmenlik mesleğine 1982 yılında Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanarak devam etti. Birincioğlu, 1982-2000 yılları arasında tam 18 yıl boyunca ilçenin eğitim önderliğini başarılı bir şekilde sürdürerek emekli oldu. Bir başka eğitimci Fethi Sağlam ise 2001 yılında atandığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini 10 yıl gibi uzun bir süre başarılı bir şekilde sürdürerek 2011 yılında emekli oldu. Bir başka eğitim çınarı olan ve 2011 yılında ilçe milli eğitim müdürlüğü görevine atanmasının ardından kısa bir sürede ilçedeki eğitim çıtasını yükseklere çıkarabilen ve önemli bir yönetici olarak tanınan Şahin Işık ise 2014 yılında görev değişikliği nedeni ile bu görevi ancak 3 yıl sürdürdü. Bir başka eğitim çınarı ise içimizden biri olan ve herkesin saygısını, sevgisini ve taktirini kazanan, çalıştığı bütün görev yerlerinde başarılarla dolu bir kariyeri olan Samim Aksoy ise bu göreve 2014 yılında atandı. Eğitim öğretim çıtasını en üst seviyeye kadar taşıyan Aksoy, sağlık sorunları nedeni ile bu görevi ancak 7 yıl sürdüre bildi. Samim Aksoy’un görevinden ayrılmasının ardından 2021 yılında göreve getirilen yine içimizden yetişen ve bu ilçenin önemli değerlerinden bir tanesi olan Ahmet Altın göreve atanmıştı.  Ahmet Altın; Vakfıkebir Öğretmenevi Müdürü olarak görevine devam ediyordu. Altın, 8 yıl Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü görevinin ardından 2018 yılında Vakfıkebir Öğretmenevi Müdürlüğü görevine atanmıştı. Başarılı çalışmaları ile her zaman ön planda olan Müdür Altın, hem çalıştığı kurumlarda hem milli eğitim camiasında hem de halk arasında sevilen sayılan örnek bir Müdür. Devlet Büyükleri tarafından bu görev layık görülen Ahmet Altın, bilgi birikimi, insanlarla olan diyalogu ve eğitim camiasında güven veren yapısı ile bu görevi başarılı bir şekilde ondan önce görev yapanlar gibi başaracağından hiç şüphemiz yoktur.

Vakfıkebir İlçesinin tam 38 yılına damga vuran bu değerli İlçe Milli Eğitim Müdürlerini yine bu ilçe için çalışmalarda bulunmak amacı ile bir araya geldikleri eğitim şurasında görüntüledik. Kendilerine ilçe için yaptıkları başarılı çalışmalar için teşekkür ediyoruz.