Vakfıkebir’li servis şirketi sahipleri Serdar Uçar ve Yusuf Sağlam’ın sponsorluğunda organize edilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde düzenlenen etkinlikte özel gereksinimli çocuklar doyasıya eğlendiler. Trabzon Karnaval Palyaço gurubu eşliğinde doyasıya eğlenen çocuklar, eğlence programı öncesi Beşikdüzü’nde bir restoranda yemek ikramında bulunuldu.

Programın sponsorları Serdar Uçar ve Yusuf Sağlam yaptıkları açıklamada, engelli vatandaşlarımızın hayatın her alanında yanlarında olmaya çalışıyoruz diyerek sözlerine başladılar. Uçar ve Sağlam; “Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Sadece bugün değil her zaman onların yanında olmaya gayret ediyoruz. Bu şehrin özel gereksinimli bireylerine, ailelerine nasıl yardımcı olabiliriz, bunu düşünerek bu organizasyona destek olduk. Bu özel günde onlara ve ailelerine moral olması açısından böyle bir organizasyon yaparak bir nebze olsun moral motivasyon artıracak bir imkan sunmak istedik.

“ONLARIN BİR GÜLÜCÜĞÜ DÜNYALARA BEDEL”

DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI

”Etkinlik çok güzel, çocukların eğlenmesi çok güzel. Onların bir gülücüğü dünyalara bedel. Farkındalık olması çok güzel. Çünkü herkes gördükçe, yaşadıkça bazı şeyleri fark edebiliyor. Normal insanlara anlatmak zor geliyor anlamıyorlar çünkü. Bizler bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Böyle bir organizasyonun içerisinde olmaktan dolayı çok mutluyuz” diye konuştu.