Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Vakfıkebir Kadın Kolları Başkan Vekili Binnur Kum, AK Parti Vakfıkebir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Nebahat Albayrak, Esin Turan ile birlikte, AK Parti Vakfıkebir İlçe Kadın Kollarının Organizasyonuyla mahallede yaşayan bayanlar ile bir araya gelerek sohbet ettiler.

“BÜYÜK TÜRKİYE SEVDASIYLA BURADAYIZ”

Toplantı sırasında konuşan Ak Parti Kadın Kolları Trabzon İl Başkanı Meryem Sürmen, "Ak Parti bir kadın hareketidir. Kadın-erkek omuz omuza büyük Türkiye hayali için yola çıkan ve 'Kadınsız kalkınma, büyüme, gelişme olmaz.' diyen bir partidir. Bunda da en büyük gücü, lideri Recep Tayyip Erdoğan'dan alır." dedi. Kutlu bir davanın neferleri olduklarını belirten Sürmen, "Bizler, dünya lideri olan Cumhurbaşkanımızla yol yürümesi nasip olmuş yol arkadaşlarıyız. Bizim bir sevdamız var. Bizim sevdamızın adı büyük Türkiye. Büyük Türkiye sevdasıyla buradayız. Amacımız bölgede güçlü bir lider olan ülkemizi devler liginde bir yere getirmek. Bunu da kuruluş ve kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi büyük Türkiye yolunu da kadın erkek omuz omuza inşa edeceğiz." diye konuştu.

“2023 YENİ BİR ZAFER YILI OLACAK”

AK Parti Vakfıkebir Teşkilatı’nın bugüne kadar büyük başarılara imza attığını ifade eden AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, "Bugün burada kadın kollarımız ve mahalle sakinlerimizle birlikteyiz. Pandemi süreci, zorlu kış şartları derken teşkilat faaliyetlerimizi belli çerçevelerle götürmüştük. Kapanma süreçleri dışında kadın kollarımız hep aktif bir şekilde çalıştılar, hiç boş kalmadılar. Teşkilatımızın en önemli kademesi sizlersiniz. Ana kademe olsun gençlik kolları olsun daha çok idari faaliyetlerde bulunuyoruz ama asıl sahada olan, vatandaşla iç içe olan onların isteklerini bize ileten, en aktif olan kadın kollarımızdır. İnşallah önümüzdeki dönemi de nasıl yürütebiliriz birlikte planlayacağız. Biz; ana kadememizden, gençlik ve kadın kollarımızdan, belediye başkanımıza, meclis üyelerimize her zaman geleneği olmuş bir teşkilatız. Birlik ve beraberliğimizi en yukarıda tutarak, birbirimizi anlayarak, birbirimizle yardımlaşarak hizmeti en iyi şekilde nasıl yaparız arayan bir teşkilatız. Bunu daha da pekiştirerek ve daha da koordineli olarak önümüzdeki 1 sene teşkilat faaliyetlerini en üst seviyeye çekmeyi arzu ediyoruz. Önümüzdeki 1 sene diyoruz çünkü 2023 seçimine adım adım yaklaşıyoruz. Aslında 2023 bir seçimden çok daha fazla anlam içeriyor. Çünkü Türkiye’nin geleceğini, bundan sonraki gençlerimizin geleceğini belirleyecek çok kritik bir eşik. Dolayısıyla bu önümüzdeki süreci hep birlikte en doğru ve en iyi şekilde değerlendirmek, teşkilat faaliyetlerimizi de en doğru şekilde planlamak mecburiyetindeyiz. Öncelikli olarak bu dönem bizlerde ana kademe ve kadın kollarımızla beraber teşkilat faaliyetlerini daha mahalle merkezli yapmaya arzu ediyoruz. Buradaki her birimiz Vakfıkebir ilçe başkanının, belediye başkanının daha da ziyade Cumhurbaşkanımızın bir vekili olarak sahada vatandaşlarımızla iletişim halinde olacaksınız. Niyetimiz, gayemiz mümkün olduğunca her kapıyı çalmak ve vatandaşlarımızın halini hatırını sormak. Mahallede ki çalışmalarımızı hep birlikte aktif ve yoğun olarak yürüteceğiz. İnşallah bu emekler bu gayretler neticesinde de 2023’te ki bu ülkenin bekası için büyük bir zaferle inşallah vatandaşlarımızın da desteği ile kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hepinize gayretleriniz ve emekleriniz için bir kere daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

“VAKFIKEBİR TEŞKİLATIMIZ ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR”

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Türkiye’de zor zamanlar yaşıyoruz. Türkiye’de kolay bir zaman hiçbir zaman olmamıştır. Büyük komutan Alpaslan’ın 1071 Malazgirt zaferiyle başlayan Anadolu’daki hâkimiyetimiz, o günden bu güne ve bundan sonrada bizi bu topraklardan çıkartmak isteyen güçlere karşı ve bizi esaret altına almak isteyenlere karşı her zaman mücadelemiz sürecektir.  20 yıllık AK Parti iktidarı ile devletimiz de milletimiz de kendi kendini yönetebilen, bağımsız bir ülke haline geldik. Tabi biz güçlendikçe bizimle olan mücadele de artıyor. Türkiye’ye karşı hem içeriden hem de dışarıdan müdahalelerde bulunuluyor. Onun için biz her zaman sağlam durmak zorundayız. Her zaman güçlü ve iradeli olmalıyız. Bu anlamda AK Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatımıza, kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Hakikaten sanki yarın seçim olacakmış gibi çalışıyorlar. Bunu 2023 seçimlerinde daha güçlü bir şekilde hissettirmemiz gerekiyor. Vakfıkebir teşkilatı olarak örnek çalışmalara imza atıyoruz. Önümüzdeki süreçte örnek çalışmalarımızı aktif şekilde devam ettireceğiz. Biz hedef belirlerken kendimize herhangi bir şekilde limit koymuyoruz. Vakfıkebir’de oturan bütün hemşehrilerimiz bizim hedef kitlemiz. Herkese ulaşmak durumundayız. Cumhur ittifakı kapsamında sahada etkili bir şekilde çalışmalıyız. Belediyecilik faaliyetlerinde ayrım yapmadan çalışıyorsak ve herkese ulaşabiliyorsak parti olarak da herkese ulaşabilmemiz lazım. AK Parti’nin bir alternatifi yok. Biz hem en güçlü siyasi partiyiz hem de vatandaşlara birebir sorulduğu zaman tek güvenilen parti AK Parti’dir. Bugün yapılan hizmetlere bakınca geçmişle son yirmi yılda yapılan hizmetleri kıyaslamamız mümkün değil. İnsanların hayal edemeyeceği hizmetleri AK Parti bugün gerçekleştirdi” şeklinde konuştu.

"GÜLERYÜZLÜ BAŞKAN'DAN BAYRAMLAŞMA" "GÜLERYÜZLÜ BAŞKAN'DAN BAYRAMLAŞMA"

Sohbet sırasında mahalle halkının sorunlarını dinleyerek görüş alış verişinde bulunan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve AK Partili teşkilat mensupları yakın bir ilgi gördüler. Büyükliman Mahallesinde yaşayan bayanlar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler