DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI DOKTOR EROL’UN BÜYÜK BAŞARISI

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ziyaret sırasında yaptığı açıklamada; “Gündeme taşıdıkları konularla Bölgenin ve Vakfıkebir’in gelişip kalkınmasında kendilerinin destekçisi olan Büyükliman Postası Gazetesi’nin 20. kuruluş yıl dönümünü canı gönülden kutladığını dile getirdi. Kurulduğu günden bu yana tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışıyla çalışan Büyükliman Postası Gazetesi Bölgenin ve Vakfıkebir’in göz bebeği yayın organlarından biri olduğunu aktaran Başkan Balta, “Büyükliman Postası Gazetesi, meslek ilkelerinden ödün vermeden objektif haberciliği ile bölgemizin ve ilçemizin güvenilir ve güçlü sesi olmayı başarmış bir gazetemizdir. 20 yıldır bölgemizde tarafsız bir şekilde gerçekleri yazmaktan vazgeçmeyen, Büyükliman Postası Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü tebrik ederim.  Basın kuruluşları toplumu bilinçlendiren, ülkenin büyümesi ve gelişmesinde büyük bir role sahiptir. Büyükliman Postası Gazetesi’nin de bu bilinç ve anlayış içerisinde 20 yıldan bu yana yapmakta olduğu faydalı ve başarılı hizmetlerin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Kuruluşundan bu yana bölgemizde kamuoyuna en sağlıklı bilgiyi en hızlı şekilde ulaşmasını sağlayan, yenilikçi, dinamik, saygın ve cesur gazetecilik rotasında durmadan ilerliyorsunuz dedi.”

“20 YILLIK YAYIN SERÜVENİNİZ BİZLERİ GURURLANDIRMAKTADIR”

Başkan Muhammet Balta sözlerine şöyle devam etti; “İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü, kulağı ve sesi olmakla kalmayıp; aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli birer sivil toplum örgütleridir. Bu çerçevede; Vakfıkebir’de gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil eden Büyükliman Postası Gazetesi’nin 20 yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır. Büyükliman basınının gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına görevlerini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir. Sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması büyük bir başarıdır. Kuruluşundan bu yana bölgemiz basın sektörüne öncülük eden ve sıra dışı haberlerle okura farklı bir habercilik anlayışı yaşatan Büyükliman Postası Gazetesi, saygın ve cesur gazetecilik rotasında durmadan ilerliyor.  Çağın en dinamik mesleklerinden birisinin de gazetecilik olduğunu unutmayalım. Bu mesleğin de insanlara haber ve bilgi sağlamak gibi çok yönlü bir görevi olduğunu ifade etti.

 “EMEĞİ GEÇENLERİ VE GAZETE ÇALIŞANLARINI KUTLARIM”

Başkan Muhammet Balta, “Basın kuruluşları toplumu bilinçlendiren, ülkenin büyümesi ve gelişmesinde büyük bir role sahiptir. Gazetenizin de bu bilinç ve anlayış içerisinde 20 yıldan buyana yapmakta olduğu faydalı ve başarılı hizmetlerinin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Tüm kesimlere tarafsız kalarak doğru ve ilkeli habercilikten asla ödün vermeyen Büyükliman Postası Gazetesi, 20 yıllık süreçte çok zorlu koşullarda halkın sesi ve nefesi olma çabasının içindedir.  Büyükliman bölgesinde yerel basın olarak pek çok konuya öncülük yaparak ilklere imza atmış ve halkın yararını gözeterek tutarlı yayınlarıyla her kesimin haklı beğenisini kazanan Büyükliman Postası Gazetesi’nin 20. kuruluş yıldönümü nedeniyle başta merhum Ekrem Kamburoğlu ağabeyimiz olmak üzere tüm emeği geçenleri ve gazete çalışanlarını kutlar, başarılarla dolu nice yıllar dilerim” ifadelerine yer verdi.

Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Muhammet Balta’ya nazik ziyaretleri ve düşünceleri için teşekkür etti.