Eğitimde 1. ara dönem okul müdürleri değerlendirme toplantısı yapıldı.  Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 1. ara dönem okul müdürleri değerlendirme toplantısı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın başkanlığında MTAL Uygulama otelinde yapıldı.

Vakfıkebir MTAL Uygulama Oteli Salonunda yapılan toplantıda Vakfıkebir’imizdeki eğitim-öğretim faaliyetleri değerlendirme ve planlaması yapıldı. Açılış konuşmasında Vakfıkebir’de 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde yer alan eğitim faaliyetleri hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Altın, okul öncesi okullaşma, Mesleki Eğitim Merkezleri(e-MESEM), Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetleri, köy yaşam merkezleri, Teknofest, Erasmus, Tübitak çalışmalarının önemini vurgulayarak yapılan çalışmalar konusunda açıklamalarda bulundu.

Okullarımızda düzenlenecek olan, milli ve manevi değerlerimizi yansıtan ve toplumsal farkındalık oluşturan, sosyal-kültürel ve sanatsal faaliyetlerin devam ettiğini, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle dolu bir eğitim-öğretim yılı olacağı belirtilirken, tüm bu çalışmalara katılım sağlayan ve sağlayacak olan okullarımıza teşekkür edildi.

AYILAR YAYLA EVLERİNİ TALAN ETTİ AYILAR YAYLA EVLERİNİ TALAN ETTİ