Trabzon Olimpiyat Spor Kulübü Derneği Baş Antrenörü, Vakfıkebir’li hemşerimiz Ozan Sağlam, tarihi başarılara imza atmaya devam ediyor.



Trabzon Olimpiyat Spor Kulübü Derneği Baş Antrenörü Vakfıkebir’li hemşehrimiz Ozan Sağlam şampiyona ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,  Trabzon adına ilk kez katıldığımız Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonasında Türkiye şampiyonu yüzücülerimizi Milli Takım yolunda ilerlediklerini gözlemledik dedi.



“TRABZON BÖLGESİ OLARAK İLK KEZ KATILDIK”
Trabzon bölgesi olarak ilk kez katıldığımız bedensel engelliler yüzme şampiyonasında sporcularımız tarihi bir başarıya imza attılar. Antrenörleri başta olmak üzere tüm sporcularımızı kutluyoruz. 
Sporcumuz;  Metehan Ender Ulaş  ( S9) kategorisinde, 50 mt. Serbest de Altın madalya - 100 mt. serbest de Altın madalya - 400 mt. serbest de Altın madalya  - 200 mt. karışık da Altın madalya- 100 mt. kelebek de Gümüş madalya alarak ( S9) kategorisinde Türkiye 1. Oldu
Sporcumuz; Samet Sezer  ( S8 ) kategorisinde, 100 mt. Sırt da Gümüş madalya-50 mt. Sırt da Gümüş madalya- 50 mt. Serbest de Bronz madalya akarak Türkiye 2. Oldu.
Sporcumuz; Temel Yağız Kandaz  ( S4) Kategorisinde ise 50 mt. Sırt da Gümüş madalya - 100 mt. Sırt da Bronz madalya kazanmıştır.