2022-2023 Kenan Kahraman sezonunda A Grubunda mücadele eden Vakfıkebir Veteranlar Futbol tarımı sezonun üçüncü maçında kendi sahasında Of Veteranlar takımı 7-0 mağlup etti. Şampiyonluğun en güçlü takımı olan Vakfıkebir temsilcimiz maçın ilk yarısını 3-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında da üstünlüğünü sürdüren Vakfıkebir Veteranlar maçtan 7-0 gibi net bir skorla ayrılmasını bildi. A gurubunda oynadığı üç maç sonunda topladığı 7 puanla liderlik koltuğuna oturan Vakfıkebir Veteranlar +13 averajla 3 maç sonunda en çok gol atan takım oldu. Vakfıkebir temsilcimizin bir diğer maçı ise bu hafta sonu Pazar günü saat : 13 de Çarşıbaşı İlçe stadyumunda Çarşıbaşı Veteranlara karşı oynayacak. Çarşıbaşı Veteranlar ise gurupta 4 puanla 4. Sırada yer alıyor.

Stat: Vakfıkebir İlçe Stadı

Hakemler: Abdulkadir Muhcu***, Muhammet Yavuz***, Mehmet Türkmen***

Vakfıkebir Veteranlar: Şenol***, Serkan***(Ahmet Kaya***), Halil***, Yalçın***(Fatih***), Mesut****, Oğuzhan***, Turan***(Osman Tirgil***), Zafer***( Ahmet Uzun***), Osman Çil***(Sadık***), Hasan***(İlkay***),  Ali Osman***

BÜYÜKLİMAN NEFES ALDI 3-2 BÜYÜKLİMAN NEFES ALDI 3-2

Of Veteranlar: Yusuf*, Yusuf Koçin*, Orhan*, Murat*, Veysel*, Orhan Dönmez*, Hakan*(Nihat*), Muhammet*(Yusuf Kurt*), Hakan Saral*, Murat Bölükbaşı*(Yalçın*), Mustafa*(Adem*)

Goller: Ahmet Uzun, Zafer,  Yalçın, Mesut (2), Ahmet Kaya(2) Vakfıkebir Veteranlar