ŞAMPİYONLUĞA BİR MAÇ KALDI 5-0 ŞAMPİYONLUĞA BİR MAÇ KALDI 5-0

2022-2023 Kenan Kahraman sezonunda A Grubunda mücadele eden Vakfıkebir Veteranlar Futbol tarımı sezonun ilk maçında deplasmanda Görele Veteranlar takımını 6-0 gibi farklı bir skorla yenerek bu yılda şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını gösterdiler. Görele 13 Şubat İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşmada maçın başından sonuna kadar rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Vakfıkebir Veteranlar Sadık Aydın, Zafer Dilek, Mesut Erkan, Oğuzhan Atmaca, Yalçın Kara ve Volkan Emirzeoğlu’nun attığı gollerle sahadan 6-0 gibi net bir skorla ayrılmasını bildiler. Maçta 6 asist yapan Resul Özoğlu da sahanın en iyilerinden biriydi. Sezona farklı galibiyetle başlayan Vakfıkebir Veteranlar 9 Ekim 2022 Pazar günü Yomra da grubun şampiyonluk da güçlü adaylarından biri olan ve sezona galibiyet ile başlayan Altunbaş Yapı Veteranlar ile oynayacaklar. 

ÜST ÜSTE YIL ŞAMPİYON OLDULAR

Vakfıkebir Veteranlar Futbol Takımı, Veteranlar Ligi Trabzon Grubunda üst üste iki kez şampiyon olarak önemli bir başarıya imza attılar. 2019-2020 ve 2021-22 futbol sezonlarında rakiplerine ezici bir üstünlük kuran Vakfıkebir Veteranlar Futbol takımı 2 yıl üst üste şampiyon olma başarısı göstererek önemli bir başarıya imza atarak rakiplerine de göz dağı veriyorlar. Bu yılda sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Vakfıkebir temsilcisi hem Vakfıkebir ilçemizin tanıtımına büyük bir katkı sunuyorlar hemde Veteranlar Milli Takımına seçilecek futbolcular için önemli bir takım olduklarını gösteriyorlar. Bu yıl Veteranlar Milli Takımına Vakfıkebir Veteranlardan kimin seçileceği merakla bekleniyor.

VETERANLAR TAKIMI DESTEK BEKLİYOR

İki yıl üst üste şampiyon olma başarısı gösteren Vakfıkebir Veteranlar takımı bu yılda şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesi. Her yıl takıma maddi ve manevi destek veren Vakfıkebirli işadamları, STK temsilcileri ve siyasi yöneticilerin bu yılda bu takıma sahip çıkmaları çok önemli Vakfıkebir ilçesinin tanıtımına da büyük bir katkı sunan Vakfıkebir Veteranlar takımına bu yıl şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz.

Stat: Görele 13 Şubat İlçe Stadı

Hakem: Şennet Gündoğdu***

Görele Veteranlar : Hasan*, Mehmet Ali*, Ahmet*, Olgun*, Mehmet Çavuşoğlu*, Servet*, Metin*, Bora*, Mehmet Çakar*, Haluk*, Yasin*

Vakfıkebir Veteranlar : Şenol***, Halil***, Resul****, Oğuzhan*** (Ahmet Kaya***), Ali Osman***, Hasan***, Ahmet Demir***, Zafer***(İlkay Genç***), Yalçın***(Sadık***), Mesut Erkan***(Ahmet Kasım***), Volkan Emirzeoğlu***(Fatih***)

Goller: Zafer, Oğuzhan, Mesut, Yalçın, Volkan ve Sadık