Vakfıkebir Veteranlar Of deplasmanında zaferle döndü. Of Veteranlar Takımı ile Of İlçe sdatyumunda oynanan müsabakada gülen taraf Vakfıkebir temsilcisi oldu. Maçın başından sonuna kadar müthiş bir çekişmenin yaşandığı maçta Vakfıkebir farkın kapanmasına müsaade etmedi. Maç 2-1 ve 3-2 duruma geldikten sonra Vakfıkebir temsilcisi bir gol daha bularak müsabakadan 4-2 galip ayrılmasını bildi. Vakfıkebir Veteranların gollerini: Hasan Gülay, Zafer Dilek, Yalçın Kara, Sadık Aydın atarken ev sahibi Of Veteranların gollerini ise biri penaltıdan olmak üzere Murat ve Sinan kaydetti.

Şampiyonluğun en güçlü adayı olan Vakfıkebir Veteranlar Takımı ligde lider olarak yoluna doludizgin devam ediyor. Bu hafta Of ilçesinde Of Veteranlar Takımına konuk olan Vakfıkebir temsilcisi bu maçtan da galip ayrılmasını bildi. A Grubunda mücadele eden Vakfıkebir Veteranlar ile Of Veteranlar Takımı 25 Aralık 2022 Pazar günü Of İlçesinde oynanan maçta seyircilere unutulmaz bir maç keyfi yaşattılar. 1 ve 3. sırayı paylaşan her iki takım oynadıkları futbol ile göz doldurdular. Maçın ilk yarısında Vakfıkebir Veteranlar takımı Hasan Gülay’ın ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya baskılı bir oyunla başlayan Vakfıkebir temsilcisi yakaladığı gol pozisyonlarını iyi değerlendirerek 3 gol daha bulunca sahadan da 4-2 galip ayrılmasını bildi. Of temsilcisi ise ikinci yarıda biri penaltıdan olmak üzere Murat ve Sinan’ın ayağından bulduğu iki golle maça ortak olmaya çalışsa da yeterli olmadı.  Maçta başka gol olmadı ve müsabaka 4-2 sona erdi.

Ligde fırtına gibi esen Vakfıkebir temsilcisi, A gurubunda oynadığı maçlar sonunda topladığı 23 puanla liderliğini sürdürürken artı 31 averajla oynadığı maçlar sonunda gurupta en çok gol atan takım unvanını elinde bulunduruyor. Lig üçüncüsü Of Veteranlar ise 10 puanla lider’in peşinden üçüncü sırada yer alıyor. Vakfıkebir temsilcimizin bu hafta maçı yok. Haftayı pay olarak geçecek Vakfıkebir temsilcimiz gelecek hafta Çarşıbaşı Veteranlar ile kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak.

Stat: Of İlçe Stadı

Hakemler: Akın Özdemir**, Abdulkadir Eyüboğlu**, Yavuz Aydın**

Of Veteranlar: Yusuf**, Yusuf Koçin**, Sinan**, Hakan**, Murat Zırıh**, Veysel**, Nihat**, Orhan**, Mustafa**, Murat Bölükbaşı**, Recep**

Vakfıkebir Veteranlar: Şenol***, Hasan***, Yalçın***, Osman Çil***, Ali Osman*** Zafer***, Resul***, Serkan Ömer***, Mustafa***, İlkay***, Yavuz***(Sadık Aydın***)

ŞAMPİYON BEŞİKDÜZÜSPOR ŞAMPİYON BEŞİKDÜZÜSPOR

Goller: Sadık, Zafer, Yalçın ve Hasan (Vakfıkebir Veteranlar), Murat Bölükbaşı, Sinan (Of Vet.)