Vakfıkebir temsilcisi Vakfıkebir 1874 FK Spor, deplasmanda misafir olduğu Trabzon temsilcisi Yolspor’u farklı mağlup ederek şampiyonluk şansını sürdürmeye devam ediyor. Vakfıkebir 1874 FK Spor Yolspor’u 11-0 yenmeyi başararak müsabakadan galibiyetle ayrıldı. Ligin 2. Yarısına fırtına gibi giren Vakfıkebir FK Spor bu maçtan da net bir skorla ayrılmayı başardı. Ligin ikinci yarısında tek mağlubiyetini deplasmanda Lig lideri Maçka Galyanspor’a karşı alan Vakfıkebir temsilcisi ligde ikinci sıradaki yerini koruyor.

Trabzon 2.Amatör Kümede A Grubu maçlarında son iki haftaya girilirken Vakfıkebir temsilcimiz ligde 2. sırada bulunuyor. Ligde Birinci olan takımlar direkt olarak bir üst lige çıkarken 2. ve 3. Olan takımlar Play-Off oynamaya hak kazanıyorlar. Şampiyonluk yolunda bir maçı daha geride bırakan temsilcimize başarılar diliyoruz.

SİZLERİ YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ!

Vakfıkebir FK Spor Yöneticileri yaptıkları açıklamada; “Bu yolculukta siz değerli VAKFİKEBİRLİLERİ yanımızda görmek istiyoruz. Destek sizden başarı bizden, bu yolda bizleri ve sporcularımızı desteklemeye devam edin. Bu uğurda bizleri yalnız bırakmayın. Vakfıkebir ilçemizi en güzel şekilde bir üst lig de temsil etmek için kalan müsabakalarımızda bütün ilçe halkını ilçe stadyumunda oynayacağımız müsabakalara davet ediyoruz. Bizlere 12. Güç olarak destek olmaya devam edin, başları muhakkak gelecektir açıklamasında bulunuldu.