Trabzon 2. Amatör küme B gurubunda mücadele eden Vakfıkebir Büyükliman Belediye spor, kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği Maçkaspor’u Burak Kalyoncu’nun ayağından bulduğu iki golle 2-1 yenmeyi başardı. Maçın başından sonuna kadar heyecan ve çekişmeye sahne olan maçın hemen başında Büyükliman Belediye spor’dan takım kaptanı Mehmet Lermi sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Maçın başından sonuna kadar her iki takımda bulduğu gol fırsatlarını cömertçe harcayınca oyunun skoruna fazla etti edemediler ve maç Vakfıkebir temsilcisi Büyükliman Belediye spor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. B gurunda oynadığı 4 maçı da kazanmasını bilen Büyükliman Belediyespor 4 de 4 yaparak gurubunda liderlik koltuğuna oturdu.  

Stat: Vakfıkebir İlçe Stadı

Hakemler: Hasan Hacısalihoğlu***, Muhammet Dilber***, Emre Keçeci***

Büyükliman Bld. Spor: Batuhan***, Adem***, Talha***, Engin***, Mert Sağlam***, Osman***, Yılmaz***, Mehmet*(İrfan***), Aykut***(Mert Kara***), Burak***, Arif***(Abdulsamet***)

Maçkaspor: Neşat**, Ersin Polat**, Yunus**, Yusuf**, Gökdeniz**(Kerim**), Bayram**(Kadir**), Tuncay**, Tolga**(Tolunay**), Gökhan**, Orhancan**, Enes**

BÜYÜKLİMAN NEFES ALDI 3-2 BÜYÜKLİMAN NEFES ALDI 3-2

Goller: Burak 2 (Vakfıkebir Büyükliman Bld.Spor), Tolga (Maçkaspor)