Türkiye 2. Lig Erkekler Hentbol Liginde mücadele eden Vakfıkebir temsilcisi Vakfıkebir 1874 FK Hentbol Takımı, Vakfıkebir Kapalı Spor Salonunda misafir ettiği Erzurum temsilcisi Aziziye Belediyesi Hentbol Takımına yenilerek eline geçen liderlik fırsatından yararlanamadı. Karşılaşmaya tutuk başlayan ve bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamayan Vakfıkebir temsilcisi Vakfıkebir 1874 FK Hentbol takımı müsabakanın ilk yarısını da 10-6 geride kapattı. Müsabakanın ikinci yarısına daha hızlı ve istekli başlayan Vakfıkebir temsilcisi, istediği oyunu müsabakanın ikinci yarısında sahaya yansıtmasına rağmen aradaki farkı iki sayıya kadar düşürse de Erzurum temsilcisinin iyi savunması karşısında bir türlü üstünlük kuramayarak sahadan 20-15 gibi bir skorla yenik ayrıldı. Aziziye Belediyesi Hentbol takımı gurupta lider olarak geldiği Vakfıkebir’den yine lider olarak ayrılmayı başardı. Gurupta ikinci sırada yer alan Vakfıkebir 1874 FK Hentbol Takımı liderlik fırsatını kaçıran taraf oldu.

"İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ŞAMPİYON OLDU" "İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ŞAMPİYON OLDU"

ŞAMPİYON OLABİLMEK İÇİN DAHA FAZLA MÜCADELE EDECEĞİZ

Takım yöneticileri yaptıkları açıklamada; “Maçın ilk yasına tutuk bir oyunla başladık. Müsabakanın ikinci yarısında üstün bir oyun oynamamıza rağmen rakibin iyi savunması karşısında müsabakada eşitliği yakalayamadık.  Oynadığımız müsabakalar sonucunda lig ikincisi olarak puan sıralamasında güzel bir yere gelmiştik. Lig liderini Vakfıkebir de ağırlamak ve bu güzel müsabaka ile liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyorduk. Ama olmadı. Sağlık olsun. Lig lideri ve lig ikincisinin oynadıkları ve müthiş bir heyecana sahne olan bu güzel müsabakayı seyircilere izletme fırsatı yakaladık. İzleyenler inşallah keyif almışlardır. Takımımızı gösterdikleri bu güzel performans için kutluyoruz. Henüz lig bitmedi. Takım oyuncularımıza inanıyor ve güveniyoruz, gurubumuzda liderliğin en büyük favorisi olmaya devam ediyoruz. Şampiyon olabilmek için daha fazla mücadele edeceğiz. Tüm kulüp, Vakfıkebir ve bölge olarak takımımızın destekçisiyiz ve arkasındayız. Bu maçta bizleri yalnız bırakmayarak tribünleri dolduran seyircilerimize sponsorlarımıza ve özellikle yerel basın olarak her zaman yanımızda olan Büyükliman Postası Gazetesine teşekkür ediyoruz dediler.”

Müsabakayı izlemeye Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, İlçe Emniyet Müdür Vekili Merthan Çelikdağ ve takım yöneticileri katıldı.