Trabzon 2. Amatör Küme’de ilçemizi temsil eden 1874 Vakfıkebir Futbol Kulübü, Vakfıkebir İlçe Stadyumumuzda Çağlayan spor’u ağırladı. Temsilcimiz Arda (2) ve Bilal’in golleri ile rakibini 3-0 yenerek hanesine bir üç puan daha yazdırdı. Bu sezon ilk kez Trabzon 2. Amatör Kümede mücadele eden temsilcimiz Vakfıkebir 1874 Futbol Kulübü kendi saha ve seyircisi önünde güzel ve heyecanlı futbolunu galibiyetle güzelleştirdi. Temsilcimizin pas trafiğini bir türlü kesemeyen Çağlayan spor mağlubiyetten kurtulamadı.

Vakfıkebir 1874 FK, Vakfıkebir ilçe stadyumunda saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak Çağlayan spor karşısında 3 farklı galip gelmeyi başardılar.  Trabzon 2. Amatör kümede bu yıl ilk kez mücadele etmeye başlayan Vakfıkebir temsilcimiz Vakfıkebir 1874 FK spor kulübü, bu güne kadar oynadığı müsabakalardan sadece 2 mağlubiyet aldı. Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Çağlayan spor’u 3-0 gibi net bir skorla yenmeyi başaran temsilcimiz, gurupta liderin hemen ardında yer alıyor. Bu sezon şampiyonluk parolası ile yola çıkan temsilcimiz, bu yolda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

HAKEMLER: Burak Baş***, Azem Zorlu***, Emrah Türkyılmaz***

VAKFIKEBİR 1874 FK: Şenol Ziya***, Hazar***, Ahmet Talha***, İlhan***, Oğuzhan***, Arda*** (Dk.80 Yasin*), Serkan*** (Dk.90 Murat ?), Şevki***, Fatih*** (Dk.80 Doğukan*), Kahraman***, Bilal*** (Dk.90 Furkan?)

ÇAĞLAYANSPOR: Atakan**, Yunus**, Temel**, Efehan** (Dk.87 Nuri?),  Efe Yiğit**, Cengizhan**, Abdulkadir** (Dk.80 Taha Yahya*), Doğukan** (Dk.46 Turgay**), Harun Efe** (Dk.87 Eren*), Hüseyin**

GOLLER: Dk.10-28 Arda, Dk.71 Bilal (1874 Vakfıkebir FK)