Vakfıkebir Veteranlar Takımı sahaya “KADINA EL KAL-KA-MAZ” pankartıyla çıktı. Bu anlamlı mesaj için seyircilerden ve kamuoyundan büyük takdir topladılar. Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam ise misafir takım Görele Veteranlar takımına Meşhur Vakfıkebir ekmeği hediye ederek hoş geldiniz nezaketinde bulundu. Esnaf ve Sanatlar Odası Başkanı Kadem Sağlam ve Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu maçı seyircilerle birlikte tribünden izlediler. 2022-2023 Kenan Kahraman sezonunda A Grubunda mücadele eden Vakfıkebir Veteranlar Futbol tarımı kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği Görele Veteranlar takımı Sadık (2), Yalçın (2), Zafer, Volkan ve Hasan’ın golleri ile 7-0 mağlup etti. Şampiyonluğun en güçlü takımı olan Vakfıkebir temsilcimiz maçın ilk yarısını 3-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında da üstünlüğünü sürdüren Vakfıkebir Veteranlar maçtan 7-0 gibi net bir skorla ayrılmasını bildi. Ligin ikinci yarısına da fırtına gibi giren Vakfıkebir temsilcisi, A gurubunda oynadığı maçlar sonunda topladığı 19 puanla liderliğini sürdüren ve artı 29 averajla oynadığı maçlar sonunda gurupta en çok gol atan takım unvanını elinde bulunduruyor. Vakfıkebir temsilcimizin bir diğer maçını ise bu hafta sonu kendi sahasında öğretmen evi yanında bulunan Vakfıkebir Suni Çim Sahada ligin ikincisi Yomra temsilcisi Altunbaş Yapı Veteranlar’a karşı oynayacak.

Stat: Vakfıkebir İlçe Stadı

Hakemler: Abdulkadir Mumcu***, Selman Yılmaz***, Mehmet Türkmen***

BÜYÜKLİMAN NEFES ALDI 3-2 BÜYÜKLİMAN NEFES ALDI 3-2

Vakfıkebir Veteranlar: Şenol***, Halil***(Önder***), Resul***, Turan***, Yalçın***(Osman Tirgil***), Volkan***(Erol ***), Ali Osman***, Zafer***, Hasan***(Sadık***), Mustafa***(İlkay***), Osman Çil***

Görele Veteranlar: Yasin*, Metin*, Bora*, Uğur*, Mehmet*, Haydar*(Alaattin*), Salih*, Ali*, İbrahim*(Mutlu*), Yılmaz Kirman*, Naci*(Yılmaz Sevim*)

Goller: Sadık Aydın (2), Yalçın Kara (2), Zafer Dilek, Volkan Emirzeoğlu, Hasan Gülay Vakfıkebir Veteranlar