Vakfıkebir Kapalı Spor Salonunda, Vakfıkebir Kaymakamlığı ve Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuva 9 takım katılırken Glidalilar şampiyon oldu. Yarı final maçları Büyükliman Mahallesi ile Acil Yardım, Glidalilar ile Vakfıkebir 1874 FK takımları arasında oynandı. Final Maçı ise Glidalilar ile Acil Yardım arasında oynandı ve maçı Glidalilar kazanarak şampiyon oldu. 3.lük maçı Büyükliman Mahallesi Muhtarlığı ile Vakfıkebir 1874 FK takımları arasında oynanan maçı Büyükliman Mahallesi Muhtarlığı kazanarak üçüncü oldu. Turnuvada Acil Sağlık ikinci,  Büyükliman Mahallesi Muhtarlığı üçüncü oldu. Turnuvanın en centilmen oyuncusu Büyükliman Mahallesi Muhtarlığı’ndan Yaşar Kemal Yıldız seçildi.

“TURNUVANIN GERÇEK GALİBİ VE ŞAMPİYONU VAKFIKEBİR'İN BİRLİK VE BERABERLİK RUHU OLMUŞTUR”

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta; “Öncelikle tüm takımları centilmenliklerinden dolayı kutluyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekiştiği, dayanışmanın arttığı bu tip organizasyonları tekrar etmeye devam etmemiz gerekiyor. Güzel maçlar oldu. Tabii ki turnuvanın bir birincisi olacaktır. Ama bizim gönlümüzde turnuvaya katılan tüm takımlarımız birincidir dedi."

VAKFIKEBİR YOMRA’YA TAKILDI 1-1 VAKFIKEBİR YOMRA’YA TAKILDI 1-1

Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan ise şunları söyledi; “Turnuvanın asıl amacı olan dostluk, kardeşlik ve dayanışmayı her maçta olduğu gibi final maçında da görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Dostluk, Arkadaşlık ve centilmenlik rüzğarları düzenlenen bu turnuvada esmiştir. Arkadaşlık ve dostluk ilişkileri doruk noktaya çıkmıştır. Vakfıkebir halkının en önemli özelliğinin en önemli halkası "Birlik ve Beraberlik" duygularının olmasıdır. Turnuvaya katılan, bütün takımları ve bütün oyuncuları tebrik ediyorum, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu turnuvanın gerçek galibi ve şampiyonu Vakfıkebir'in birlik ve beraberlik ruhu olmuştur" ifadelerini kullandı.

"ÖDÜL TÖRENİ"

Turnuvanın Şampiyonu Glidalilara Şampiyonluk Kupasını İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan verdi. Turnuvanın ikincisi olan Acil Sağlık’ın kupasını Belediye Başkanı Muhammet Balta verdi. Üçüncü olan Büyükliman Mahallesi Muhtarlığının ödülünü Belediye Meclis Üyesi Enver İskenderoğlu verdi.

“TEŞEKKÜR ETTİLER”

Turnuva sonrası Glidalilar Taraftarlar Derneği Başkanı İlhan Gürdal yaptığı değerlendirmede; Vakfıkebir Glidalilar taraftarlar derneği olarak katıldığımız kurumlar arası voleybol turnuvasında şampiyon olarak başarı gösteren takımımızı ve tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Ayrıca turnuvaya katılan tüm takımları centilmenliklerinden dolayı da teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz dedi.

Vakfıkebir Büyükliman Mahalle Muhtarlığının takım kaptanı Hakkı Kılıç ise yaptığı değerlendirmede; takım olarak katıldığımız kurumlar arası Kaymakamlık voleybol turnuvasında 3. Olduk.  Bu başarıyı gösteren takımımızın tüm oyuncularını ve yöneticilerini tebrik ediyoruz. Bize inanarak, güvenerek destek olan mahalle halkımıza ve gönül veren taraftarlarımızı şükranla selamlıyoruz. Bizi izlemeye ve destek olmaya devam edin. İnanmak başarmanın yarısıdır. Ayrıca turnuvada emeği olan herkese de teşekkür ediyorum dedi.