ŞAMPİYON BEŞİKDÜZÜSPOR ŞAMPİYON BEŞİKDÜZÜSPOR

Trabzon 2. Amatör küme B gurubunda mücadele eden Vakfıkebir Büyükliman Belediye spor, kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği A.Uçarsuspor’u Burak Kalyoncu ve Engin Tağrikulu’nun ayağından kazandığı penaltı golü ile 2-1 yenmeyi başardı. Maçta A.Uçarsuspor’dan Gökhan Bayram’ın attığı gol maçın skorunu değiştirmeye yetmeyince maç 2-1 Vakfıkebir temsilcisi Büyükliman Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi. Maçın başından sonuna kadar heyecan ve çekişmeye sahne olan müsabakada ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Büyükliman maçın ikinci yarısından penaltıdan bulduğu golle 2-0 öne geçmesini bildi. Maçın başından sonuna kadar her iki takımda bulduğu gol fırsatlarını cömertçe harcayınca oyunun maçın skoruna fazla etti edemediler ve maç Vakfıkebir temsilcisi Büyükliman Belediye spor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. B gurunda oynadığı 7 maçı da kazanmasını bilen Büyükliman Belediyespor 6 da 6 yaparak gurubunda liderlik koltuğuna oturdu.  

Stat: Vakfıkebir İlçe Stadı

Hakemler: Ali Melih Karaahmetoğlu***, Selçuk Bekçi***, Enes Akgün***

Büyükliman Bld. Spor: Batuhan***, Orhan***, Talha***, Engin***, Yılmaz***, Osman***(Adem**), Mehmet***, Burak***(Ünal**), Aykut***(Oğuzhan**), Arif***(Hakan**), Mert***(Bayram**)

A.Uçarsuspor: Emre**, Abdullah**(Kadir Berk*), İmran**, Ümit*(Ahmet**), Kadir**, Zekeriya**, Burak**(Görkem*), Aykut**(Seyyit*), Zafer**, Gökhan**, Faruk**

Goller: Burak, Engin (Penaltıdan) (Vakfıkebir Büyükliman Bld.Spor), Gökhan (A.Uçarsuspor)