Trabzon 2. Amatör küme B gurubunda mücadele eden Vakfıkebir Büyükliman Belediye spor, kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği Çağlayanspor’a son saniye golüyle 3-2 yenildi.  Karşılaşmanın başından sonuna kadar heyecan ve çekişmeye sahne olan maçta ev sahibi Büyükliman son 5 dakikaya 2-1 önde girmesine rağmen yediği 2 golle sahadan mağlup ayrıldı.  Maçın başından sonuna kadar her iki takımda birçok gol fırsatından yararlanamadı. B gurubunda aynı puana sahip 1. ve 2. Sırayı paylaşan her iki takım oynadıkları güzel futbol ile seyircilerden alkış aldılar. Vakfıkebir temsilcisi Büyükliman Belediyespor puan kaybının ardından rakibi Çağlayanspor’un 3 puan gerisinde ligde ikinci sırada yer aldı. Büyükliman Belediyespor’a şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz.

Stat: Vakfıkebir İlçe Stadı

Hakemler: Sinan Özcan***, Alican Öztürk***, Onur Han***

Büyükliman Bld. Spor: Barak Sabri**, Engin**, Osman**, Burak**, Talha**, Soner**, Yılmaz**, Mehmet **, Arif**(Oğuzhan*), Bayram**, Adem**(Ünal*)

Çağlayan: Arif**, Cengizhan**, Temel**, Yusuftan**, Taha**, Efehan**, Efe Yiğit**, Harun**, Sercan**, Hüseyin**, Doğukan**

ŞAMPİYON BEŞİKDÜZÜSPOR ŞAMPİYON BEŞİKDÜZÜSPOR

Goller: Mehmet Lermi, Burak  (Vakfıkebir Büyükliman Bld.Spor), Harun 3 gol  (Çağlayanspor)