Türkiye Masa Tenisi Üçüncü Lig 2.etap müsabakalarının birinci yarı maçları İzmir İli Katip Çelebi Üniversitesi Spor Salonunda yapılan müsabakalarla tamamlandı. Temsilcimiz Vakfıkebir 14 Şubat Spor Kulübü ligde iki mağlubiyet alarak ligi ikinci sırada tamamladı.

Masa tenisi 3.Lig 2.etap müsabakalarının birinci yarı maçları 21-23 Ocak 2022 tarihleri arasında İzmir ili Katip Çelebi Üniversitesi spor salonunda yapılan müsabakalarla tamamlandı. Temsilcimiz Vakfıkebir 14 Şubat Spor Kulübü ligi ikinci sırada bitirerek 2.lige çıkmak için büyük avantaj sağladı. Temsilcimiz Vakfıkebir 14 Şubat Kulübüne ikinci lig yolunda başarılar diliyoruz.

“2.LİG’E YÜKSELMEK İÇİN VAR GÜÇÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Vakfıkebir 14 Şubat Spor Kulübü Başkanı Yavuz Çalış yaptığı açıklamada; “Türkiye Masa Tenisi 3. Lig müsabakalarında İlimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen gayreti var gücümüzle harcıyoruz. Yaptığımız müsabakalar sonucunda sadece iki maç kaybederek ligin ilk yarısını 2. Sırada tamamladık. Türkiye 2. Ligine yükselmek için büyük bir avantaj elde ettik. Bu başarıyı sağlayan sporcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Ayrıca Türkiye 3. lig müsabakalarında bizlere sponsor olan BAKKALOĞLU GRUP A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Süleyman Temel Bakkaloğlu’na,   İSLAMOĞLU GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Yönetim Kurulu Üyesi Murat İslam’a,  CEMSAN-VEİTO Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Albayrak’a, Belediye Başkanımız Muhammet Balta’ya, İlçe Kaymakamımız Dr. Hacı Arslan Uzan’a, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Yunus Ali Civil’e ve ilçe esnaflarımıza kulüp başkanı olarak desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Play off grubundaki maçalarımıza en iyi şekilde hazırlanıp 2. Lige çıkmak için elimizden geleni yapacağımızdan hiçbir şüpheniz olmasın. 2. Lige muhakkak çıkacağız. Bu yolda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Trabzon’umuzu ve Vakfıkebir ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz dedi.”

İLK YARI MAÇLARINDA TEMSİLCİMİZİN ALDIĞI SONUÇLAR:

Vakfıkebir 14 Şubat  (TRB.) :3 Altay: 1

Vakfıkebir 14 Şubat  (TRB.) :3 Hatay Gençlik: 2

Vakfıkebir 14 Şubat  (TRB.) :3 Kocaeli B.Ş.BLD. Kağıt spor: 0

Vakfıkebir 14 Şubat  (TRB.) :3 Çorum Belediye GSK: 1

Vakfıkebir 14 Şubat  (TRB.) :3 Mersin AKD. Anadolu Lisesi: 1

Vakfıkebir 14 Şubat  (TRB.) :3 B.Şehir BLD. Ankara: 1

 Vakfıkebir 14 Şubat  (TRB.) :2 Bandırma 17 Eylül Üniversitesi: 3

Vakfıkebir 14 Şubat  (TRB.) :3 Süleyman Demirel Üniversitesi: 1

Vakfıkebir 14 Şubat  (TRB.) :3 Zonguldak Özel İdare Yolspor: 1

Vakfıkebir 14 Şubat  (TRB.) :3 Onikişubat NF Spor: 1

Vakfıkebir 14 Şubat  (TRB.) :3 Bandırma MTİ: 0

Vakfıkebir 14 Şubat  (TRB.) :3 Haydar spor: 1

Vakfıkebir 14 Şubat  (TRB.) :3 Isparta GSK: 1

Vakfıkebir 14 Şubat  (TRB.) :2 Çankaya Üniversitesi (Ank.): 3

Vakfıkebir 14 Şubat  (TRB.) :3 İzvet (İzm.):0