Şalpazarı Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurul Toplantısı Şalpazarı’nda Yoğun katılım ile gerçekleşti. Yapılan kongrede mevcut Esnaf Odası Başkanı Barış Ayaz geçmiş dönem de girmiş olduğu seçimi bir oy farkla önceki Başkan adayı olan Murat Yılmaz’dan görevi alarak bir dönem görev yapmıştı. Gerçekleşen kongrede yine eski Başkan adayları karşı karşıya geldi. Adaylar oy kullanma saati gelmeden oy kullanılacak salona gelerek seçim öncesinde kazanan Şalpazarı olsun dileklerinde bulunarak, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

AĞASAR AHMET METİN GENÇ’İ BAĞRINA BASTI AĞASAR AHMET METİN GENÇ’İ BAĞRINA BASTI

“YILMAZ VE AYAZ YARIŞTI”

Yoğun katılımın yaşandığı kongre sonucunda ”Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığı bir dönem önce 1 oyla farkla kaybeden Başkan Adayı Murat Yılmaz, 38 oy fark ile bir dönem aradan sonra tekrar başkanlığa seçildi. Mevcut Başkan Barış Ayaz 141 oy alırken yeni Başkan Murat Yılmaz 179 oy aldı ve salondaki sayım sonuçlarından sonra Barış Ayaz yeni başkan Murat Yılmaz’ı tebrik ederek salondan ayrıldı.

Şalpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 2022 Olağan Genel Kurul Toplantısında yapılan seçimlerde 349 üyenin 321’i oy kullanılırken oyların adaylara göre dağılımı ise Murat Yılmaz 179, Barış Ayaz 141 oy aldı. 11 oy da geçersiz olarak sayıldı.

Şalpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Yılmaz Başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Ali Özdin, Kadem Tok, Bahri Durmuş, Mehmet Kara, Faruk Demirbaş, Mustafa Muhçu.