Şalpazarı İlçesinde Belediye Koronovirüs önlemlerini fırsata çeviriyor ve alt yapı noksanlıklarını gidermek için mesai harcıyor.



Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Şalpazarı Halkına daha iyi ve yaşanılabilir bir şehir kazandırmak için bu zor zamanlarda sokağa çıkma yasağının da sınırlı sayıdaki personeliyle hizmet etme gayretinde olduklarını söyledi.
Şalpazarı Fen işleri müdürü Fazlı Demirtürk’ün özverili çalışmalarıyla Şalpazarı İlçesi baştan sona güzelleştirilmeye çalışılıyor.
Şalpazarı Belediyesi yeni hizmet binası çevresi peyzaj çalışması ve aydınlatmasının çalışması yapımının ardından Milletvekili Mustafa Demir Caddesi, 15 Temmuz Demokrasi meydanı, Hürriyet meydanı, İlçe merkezinde bulunan 3 köprüde dekoratif aydınlatması yapılıyor. İlçe merkezinin muhtelif yerlerine park ve bahçe yapılmasının akabinde düzenlemeler yapılarak halkın hizmetine açıldı.
Şalpazarı İlçesi Dereköy Mahallesi çıkışına modern bir park yapıldı. Koronavirüs kapsamında kapatılan Pazar yerinde yeni düzenlemeler yapılarak pazarcı esnafı için ayrılan alana çizgiler çekildi. Pazarcıların yeniden tezgah kurmaları için bir dizi çalışmalar yapıldı.