Şalpazarı ilçesinde, biri polis memuru diğeri uzman çavuş olan çiftin, üniformalarıyla geldikleri belediyede nikahlarını Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız kıydı.

Damat, Şalpazarı İlçesi nüfusuna kayıtlı İzmir İlinde görev yapan Jandarma Uzman Çavuş olarak görev yapan Erkan Ergin, Gelin Vakfıkebir İlçesi Büyükliman Mahallesinden Ankara da Polis Memuru olarak çalışan Kubra Kılıç nikah törenine damatlık ve gelinlik yerine üniformalarıyla katıldılar.

Belediye Başkanı Refik Kurukız tarafından nikahları kıyılan çiftin ailesi ve yakınlarının katıldığı tören sonunda hatıra fotoğrafı çekildi. Damat, Jandarma Uzman Çavuş Erkan Ergin, Gelin Polis Memuru Kübra Kılıç severek evlendiklerini ve yakınlarıyla mutluluklarını, üniformalarıyla paylaşmaktan dolayı sevinçli olduklarını söyledi.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, "Belediyemizde bir ilk yaşandı. Kutsal iki görevde çalışan bu kardeşlerimizin üniformalarıyla nikahlarını kıymamız bizleri onurlandırdı ve gururlandırdı. Bu onuru bizlere yaşattığınız için sizlere teşekkür eder ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi.