Şalpazarı Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Çölkuşu, 20 Mayıs 2021 tarihi itibariyle ‘’ Biontech Aşı’’ uygulanmasına başlanacağını duyurdu.

Türkiye’de koronavirüs ile mücadele sürerken, aşılama da tüm hızıyla devam ediyor. Sağlık ocakları ve hastanelerde aşı sırası gelen vatandaşlar randevu sistemine göre aşılarını oluyorlar.

İsteyen vatandaşlar Sinovac aşısı olurken bazı vatandaşlar da Biontech aşısını tercih ediyorlar. Önceden Biontech aşısı saklama koşulları nedeniyle Trabzon’da sadece Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Fatih Devlet Hastanesi’nde yapılabiliyordu akabinde Büyükliman Bölgesinde bulunan Vakfıkebir Devlet Hastanesinde 20 Nisan 2021 tarihinde uygulanmaya başlanan ‘’ Biontech Aşı’’ uygulaması Şalpazarı Toplum Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Mustafa Çölkuşu tarafından 20 Mayıs 2021 tarihinden itibaren aşı uygulamaya başlanacağını duyurdu.

BİONTECH AŞI RANDEVUSUNA MUTLAKA GELMELİSİNİZ

Şalpazarı Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Çölkuşu 20.05.2021 tarihi itibariyle hastanemizde BioNTech aşısı uygulamaya başlanacaktır. Bu hafta perşembe ve cuma günü, önümüzdeki haftalarda ise salı-çarşamba ve perşembe günlerinde BioNTech aşısı uygulanacaktır. Aşı 6lı flakon olarak geldiği için alınan randevuya gelinmesi önemlidir. Randevu alındığı gün 6 kişilik sayıya ulaşılamaması durumunda bir sonraki güne aşı randevusu ertelenebilecektir. Bu yüzden randevuya gelmeden önce 0462 891 3006 numarası üzerinden aşı birimiyle irtibata geçilmesi önem arz etmektedir. Aşı hakkı geldiği halde aşısını henüz yaptırmayan vatandaşlarımızı Aşısını yaptırmaya davet ediyorum.

DR. ÇÖLKUŞU, AŞI OLACAKLARA BİR ÇAĞRI YAPTI

Şalpazarı Toplum Sağlığı Merkezi Dr. Mustafa Çölkuşu, Aşı hakkı tanımlanmasına rağmen henüz aşısını yaptırmayan bütün vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum dedi.

Dr. Çölkuşu, MHRS ve ALO 182 üzerinden randevularınızı alabilirsiniz. Randevularınıza zamanında gelmeniz önem arz etmektedir. Randevunuza zamanında gelemeyecekseniz 0462 891 3006 numaralı telefon üzerinden aşı birimimizin bilgilendirilmesi önem arz etmektedir. Sağlıklı günler dilerim dedi.