AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk, gazetemizi ziyaret ederek Haber Müdürümüz Sadık Aydın ile bir süre sohbet ederek Şalpazarı ilçemle gurur duyuyorum dedi.

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk, gazetemizi ziyaret ederek Haber Müdürümüz Sadık Aydın ile bir süre sohbet ederek bazı açıklamalarda bulundu.

Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk yaptığı açıklamada, Allah’a hamd olsun ki! AK Parti teşkilatında dava arkadaşlarımızla birlikte böyle bir davada hep birlikte çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte bu kutlu yolda yürüdüğüm için kendimi çok şanslı hissediyorum. 2023-2053-2071 gibi hedefleri olan ve tüm dünyaya Türkün gücünü gösteren, tüm dünya da mazlum ve mağdurların abisi olan Cumhurbaşkanımız ile aynı safta olmaktan son derece kendimi şanslı hissediyorum dedi.

“ŞALPAZARI İLÇE HALKIMIZLA GURUR DUYUYORUM”

Başkan Çabuk, “Aşığı ve üyesi olduğum AK Partimize 26 Kasım 2017’de Şalpazarı 5. olağan genel kongresinde Ak Parti Şalpazarı ilçe başkanı olarak seçildim. Bu koltuğa oturduk, bu görevin sonunda ise gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır hedefimiz. Şalpazarılıyız. Geçimimiz ve geleceğimiz de buraya bağlı. İlk göreve geldiğimizde ilçemizde ciddi bir oranda birlik beraberlik sorunu olduğunu biliyorduk. 30 mahallemizi tek tek dolaştık. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tek tek not aldık. İhtiyaçlarla ilgili olarak vatandaşımıza mutlaka geri dönüş yaptık. Vatandaşımızı bir kenara atmadık. Bu yaptığımız çalışmalar neticesinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 70’in üzerinde oy oranı ile ilçelerimiz arasında en yüksek oy oranını yakaladık. Yerel seçimlerde ise Cumhur ittifakı olan ilçemizde mükemmel bir birliktelik örneği sergiledik.  Tüm yönetimimiz ve teşkilatımız ile birlikte sahaya inerek kapı kapı dolaşarak oy istedik. Çok şükür ki cumhurbaşkanımıza karşı mahcup olmadık. Göreve geldiğimiz günden bu güne ilçede ki birlik ve berberliği sağlamayı çok şükür ki! Başardık. Yapılan bu çalışmalarda her zaman bizlerin yanında olan ve bizlere destek veren Şalpazarı ilçe halkımızla gurur duyuyorum. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayarak mahcup etmediler dedi.”

“AKLIMIZDA FİKİRLERİMİZDE ŞALPAZARI İLÇEMİZ OLMUŞTUR”

Başkan Çabuk, “Yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte Mahallelerimizin ileri gelenlerini ziyaret ettik. Ayrıca mahalle muhtarlarımız ile toplantı yaptık. Eski kurucu üyelerimiz ve başkanlık yapan değerli büyüklerimizi tek tek ziyaret edip tavsiyelerini ve fikirlerini aldık. Daha önceki Belediye Başkanlarımızı ziyaret ederek Şalpazarı için istişarelerde bulunduk. Şalpazarı için neler yapabiliriz diye Şalpazarı’nda ki tüm daire amirlerimizi tek tek dolaştık. İlçemizin ihtiyaçları ve problemleri hakkında bilgi aldık. Sokağa indik, vatandaşlarımız ile birebir görüşerek onlarında fikirlerini aldık. Ayriyeten ilçemiz için önem arz eden Hilmi Türkmen’i, Ahmet Çabuk’u, Hüseyin Karaman’ı, Hayrettin Öztürk’ü, Nükleer Denetleme Kurulu Başkanı Necati Yamaç ile Cengiz Karaman’la, Atilla Ataman Bey, Asım Türkmen ile birlikte devamlı istişare halinde olduk. Aklımızda fikirlerimizde Şalpazarı ilçemiz olmuştur. Şalpazarı’nın tüm eklerini bir araya getirdik. Şalpazarı için kısa ve orta vadeli planlar hazırladık. Kesinlikle nefis yapmadık.  Herksin kapısına giderek sorunlarını dinledik. Ortak akılla ilçemizi yönetmenin yoluna gittik. Geldiğimiz bu noktada şükürler olsun ki! Bunları başarmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şalpazarı ilçemiz tarihinin en büyük yatırımlarını almıştır. Almaya da devam edecektir. Şalpazarı ilçemizde yapılan ve yapılmaya devam eden bütün yatırımların ilçemize kazandırılmasında emek harcayarak destek veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere kıymetli Bakanlarımıza, değerli Milletvekillerimiz Muhammet Balta, Salih Cora, Adnan Günnar ve Bahar Ayvazoğlu’na, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na, Büyükşehir Belediye Başkan vekilimiz Atilla Ataman’a ilçem adına teşekkür ediyorum dedi.”

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk, “Bundan önce olduğu gibi önümüzdeki dönemde de teşkilatımızla, mahalle muhtarlarımızla ve değerli Şalpazarılı hemşehrilerimizle İlçemize ne yapılması gerekiyorsa birlikte yapacağız. 2021 yılında COVİD-19 illetinden Cenabı Allah’ın izniyle tüm dünya ve ülkemiz kurtularak sağlıklı günler içerisinde ilçe halkımızla ve yöre insanlarımızla kucaklaşacağımız bir yıl olmasını Yüce mevladan niyaz ediyorum ” dedi.