Şalpazarı’ndan hareket ederek Öğrenci kafilesi aracında bulunan İlçe Yerel ve Ulusal Basın mensubu Mustafa Özcan aynı zamanda bu programı anlık olarak takip ederek ‘’Sosyal Medya’’ sayfasından günde 4 saat canlı yayın yaparak daha fazla takipçiye ulaşmasını sağladı.

Geziye katılım sağlayan öğrencilerin Okul idaresi yöneticileriyle beraber anlık olarak medya aracılığıyla okuyucularına ulaştırdı. Şalpazarı İlçesinde yazılı Basın bulunmuyor ancak İlçede olanları Medya Mensubu Mustafa Özcan ticari olarak vergi mükellefi olarak yayın yaptığı ‘’Şalpazarı SeS Gazete’’ haberlerini temsilciliğini ve muhabirliğini yaptığı Büyükliman Posta Gazetesine basılmasını sağlayarak İlçede bulunan abonelerine ücretsiz dağıtımını yapıyor.

BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ’DEN BAŞKAN GENÇ’E ZİYARET
BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ’DEN BAŞKAN GENÇ’E ZİYARET
İçeriği Görüntüle

Büyükliman Postası Gazetesi Muhabiri Özcan Gazetede yer alan ‘’Barış ve Kardeşlik’’ gezisine katılım sağlayan kafile Başkanı ve Şalpazarı Eğitim Dernek Başkan yardımcısı Kemal Türmen nezdinde Şalpazarı Anadolu Lisesi öğrencilerinden geziye katılan 14 öğrenci, 1 idareciyle geziye katılım sağlayan Okulun Müdürü Kadir Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Şalpazarı Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Özdemir Gazetemiz Muhabirine bu hassasiyetinden dolayı kendisi Okulu ve öğrencileri adına teşekkür etti. Haber, Mustafa ÖZCAN