Yeniden Refah Partisi Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek yaptığı açıklamada, “Vakfıkebir İlçe Başkanlığı olarak bir an olsun sahaları boş bırakmıyoruz. Milletvekili adayımız Süleyman Pulat, Milletvekili adayımız Gökhan Şahin Ordu il sorumlumuz Yılmaz Karadeniz ile birlikte mahalle sakinleri ile buluşuyoruz.

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN O YÜCE DEĞERLERİYLE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN O YÜCE DEĞERLERİYLE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Milletvekili adayımız Süleyman Pulat yaptığı açıklamada” bugüne kadar ortaya koyduğumuz duruş milletimizin takdirine mazhar olmuştur meclis dışında dahi hayra motor şerre fren olduk işte şimdi bu duruşumuzu parlamentoya taşımak istiyoruz bu misyonumuzu çok daha etkili şekilde devam ettireceğiz böylece kazanan ülkemiz ve vatandaşımız olacaktır.”dedi.

 Ordu sorumlusu Yılmaz Karadeniz yaptığı açıklamada “önce ahlak ve maneviyat anlayışımızı eğitim ekonomi siyaset kamu ve sosyal hayatta hakim kılma anlayışımızı mecliste olarak çok daha etkili bir şekilde sürdüreceğiz’ dedi.

Milletvekili adayımız Gökhan Şahin yaptığı değerlendirmede“Büyük liman bölgesinin konuşan sesi olacağız, bu bölgeye hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız, onun için gitmediğimiz yer sıkılmadık el bırakmıyoruz” dedi.

Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek yaptığı açıklamada öncelikli olarak cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy her evden en az bir oy refah partimize istiyoruz. Sahada Cumhur ittifakı içerisinde olmamız vesilesiyle büyük teveccüh var milli tarihinin en yüksek oyunu alacağımıza inanıyoruz teşkilat olarak sahada etkin bir çalışma yürütüyoruz. Yeniden Refah Partimize ilgide destekte her geçen gün artıyor.  Türkiye’nin Refah’ı için“önce vatan sonra Fatih Erbakan” dedi.