Başkan Mumcu, “Trabzon’un bugünü ve yarını sana emanet, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye Yüzyılı Pazar günü başlıyor…”

YÜZYILIN SEÇİMİ OLACAK

Dünya’nın yakından ilgilendiği ve sonucunu merakla beklediği 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin geleceğini ve kaderini belirleyeceğini vurgulayan İl Başkanı Dr. Mumcu, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın coşkuyla ve Trabzon’un gördüğü en büyük kalabalıkla gerçekleşmesi hala yüzleri güldürmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’mize milletimizin ilgisine hep birlikte şahit oluyoruz. 21 yıldır bu ülkeyi nereden nereye getirdiğini hep birlikte yaşıyoruz, görüyoruz. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla bu süreç yönetiliyor. Savunma Sanayi ve Enerjide yapılan yatırımlar ile güçlü ve büyük Türkiye'nin inşası devam ediyor. İnşallah 14 Mayıs'ta da Cumhurbaşkanımızın kutlu yürüyüşü devam edecek. Tüm adaylarımız, sahada bu çalışmayı samimi şekilde yürütüyor” ifadelerini kullandı. 

AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR

Eser ve hizmet siyasetine değinen Başkan Mumcu, “Biz AK Parti’yiz. Türkiye eser ve hizmet fırtınasının ne demek olduğunu son 21 yılda gördü. Son 21 yıldır olduğu gibi Türkiye tarih yazmaya devam edecek. Hayalleri gerçeğe dönüştürdük. Bu hayalleri gerçeğe dönüştürmeye de devam edeceğiz. Çok büyük planlarımız var. İnşallah bunları hep beraber yapacağız. Sizlerin bize vereceği destekle yapacağız. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti ailesi olarak Milletvekili Adaylarımızla, Teşkilatlarımızla mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşımızın gönlüne dokunuyoruz. AK Parti kucaklayıcıdır. AK Parti, milletin kurduğu partidir, milletin hizmetkarıdır” ifadelerine değindi. 

KÜRESEL GÜÇLER VE ŞER İTTİFAKI BAŞARAMAYACAK

AK PARTİ HÜKÜMETİ, EMEKLİLERİMİZİ KENDİ KADERİNE TERK ETTİ AK PARTİ HÜKÜMETİ, EMEKLİLERİMİZİ KENDİ KADERİNE TERK ETTİ

Şer ittifakı başaramayacak diyen Başkan Mumcu, “Bu millete, bu devlete, tuzak kuranlar nasıl ki hep hezimete uğradıysalar, yine farklı olmayacak. Allah'ın hesabı galip gelecektir. Bizim vizyonumuz da misyonumuz da tek devlet, tek vatan, tek millet, tek bayraktır. Küresel güçler ve içindeki şer ittifakları, ne yaparsa yapsınlar başaramayacaklar” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.