AK PARTİ HÜKÜMETİ, EMEKLİLERİMİZİ KENDİ KADERİNE TERK ETTİ AK PARTİ HÜKÜMETİ, EMEKLİLERİMİZİ KENDİ KADERİNE TERK ETTİ

İYİ Partili Yavuz Aydın mazbatasını aldı: Ne vaat etmişsek yapmak boynumuzun borcu olsun. Dedi

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, mazbatasını aldı. Adaylık sürecinde verdiği sözleri eksiksiz tutacağını ifade eden Aydın, “Artık bu kutsal görevi en iyi şekilde ifa etmek için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor” dedi. 

Başta ekonomik sorunlar olmak üzere ülkenin içinde bulunduğu koşulları hatırlatan Yavuz Aydın, “Alım gücünün azalması, sınırlarımızın yol geçen hanına dönmesi, adalete olan inancın kaybedilmesi, yolsuzluğun tavan yapması, ihmaller, liyakatin yok edilmesinin getirdiği acı sonuçlar ve belirli kesimin aşırı zenginleşmesi başta olmak üzere ülkemizde büyük sorunların yaşandığı süreçte seçim sonuçlarının daha farklı olacağını hesaplamıştık. Ama tek gerçek var; milletimizin iradesi. Devletin bütün imkanlarınıkullananlarla girdiğimiz yarışta bizi en çok üzen iftiralardı. Halkımız onların sözlerine inandı ama gerçek eninde sonunda ortaya çıktı, hem de kendileri açıkladı. Sayın Cumhurbaşkanı, kendilerinin kullandığı bizi terörle ilişkilendiren videoların montaj olduğunu itiraf etti. Bu vesileyle, binlerce insanımızı katleden teröre binlerce kez lanet ediyor, onlara destek olanları ve el ele pozlar verenleri ise Allah’a havale ediyorum” dedi.

İyi Partili Aydın, “Artık geçmişle hesaplaşmanın anlamı yok. Bundan sonra bu kutsal görevi en iyi şekilde ifa etmek için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor. Trabzon’un sorunlarının çözümü konusunda, asla ayrım yapmadan nefer gibi çalışacağım, hiçbir şekilde geri adım atmayacağım. Yılmadan, yorulmadan hizmetin en iyisini sunacağım. Ne vaat etmişsek yapmak boynumuzun borcu olsun” diye konuştu.