CHP Trabzon Milletvekili adayları Ahmet Kaya, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri ile 14 Mayıs seçimlerine sayılı gün kala Vakfıkebir ilçesinde esnaf ziyaretlerini sürdürürken gazetemizi de ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Kamburoğlu ile bir süre sohbet ettiler.

“BİR OY KILIÇDAROĞLU'NA BİR OY CUMHURİYET HALK PARTİLİ MİLLETVEKİLLERİNE”

Vakfıkebir CHP İlçe Başkanı Mehmet Keskin, "Seçimle ilgili olması gereken yoğunlukta çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. Bugün de Sayın Milletvekilimiz Ahmet Kaya Bey ile ilçe esnaflarıyla buluştuk. Her yerde olduğu gibi ilçemizde de yoğun bir ilgi var Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adaylarımıza. Cumhuriyet Halk Partisi'ne, Sayın Kılıçdaroğlu'na şu söyleniyor; 'Bir oy Kılıçdaroğlu'na bir oy Cumhuriyet Halk Partili milletvekillerine'. Biz seçimi birinci turda kazanacağız" diye konuştu.

BAŞKAN ADAYI EROL BAHADIR, ADAY MI BULAMADILAR? BAŞKAN ADAYI EROL BAHADIR, ADAY MI BULAMADILAR?

"BİR OY KILIÇDAROĞLU'NA BİR OY CHP MİLLETVEKİLLERİNE"

CHP Trabzon 2. sıra Milletvekili adayı Ahmet Kaya yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Hakikaten çalışmalar çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Trabzon’un her bir bölgesinde her bir ilçesinde ekipler halinde çalışıyoruz bazen milletvekillerimizle beraber bazen de ayrı ayrı gidiyoruz. Bugün de Vakfıkebir ilçemizin esnaflarıyla bir araya geldik. Dünyaca ünlü ekmeğin anavatanı Vakfıkebir ilçemizde sizlerle olmak mutluluk vericidir. Sayın İlçe başkanımızın ev sahipliğinde burada esnaflarımızla işyerlerinde yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber ziyaret ediyoruz. Teşkilatımız burada, ilçe başkanımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız hakikaten Cumhuriyet Halk Partisine karşı büyük bir ilgi alaka var. 14 Mayıs’ta seçimi birinci turda kazanarak süratle de önümüzdeki dönemde de çalışmalarımız devam edecek dedi. Seçimle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Her yerde olduğu gibi burada da yoğun bir ilgi var Cumhuriyet Halk Partisine karşı. Cumhuriyet Halk Partisi'ne, Sayın Kılıçdaroğlu'na şu söyleniyor; bir oy Kılıçdaroğlu'na bir oy Cumhuriyet Halk Partili milletvekillerine “Biz seçimi birinci turda kazanacağız. 14 Mayıs akşamı bizim için bayram olacak buna yürekten inanıyoruz. Bunu perçinleyeceğiz.  

"MİLLET İTTİFAKIYLA BERABER BU DEĞİŞİMİN ÖNCÜSÜ OLACAĞIZ"

İnanılmaz derecede halkımızla beraber iç içe geldiğimiz zaman bizden istedikleri tek şey bir an önce bu değişim gerçekleşsin diyorlar. İnşallah '14 Mayıs'ta tüm Cumhuriyet Halk Partisi kadroları Millet İttifakı'yla beraber bu değişimin öncüsü olacağız diyorum.”