MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ GERİ DÖNÜYOR MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ GERİ DÖNÜYOR

Seçime sayılı günler kala Trabzon’u uçtan uca gezen ve vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Milletvekili adayı Yavuz Aydın, “Bu süreçte gencinden yaşlısına, çiftçiden esnafa, memurdan işçiye, esnaftan sanayicisine kadar her kesimden şikayetler var, hepsi dert yanıyor. Ama iktidar mensupları, ‘bizi seçin, sorunları sadece biz çözeriz’ diyor. Zaten yönetim yıllardır sizde, sorun sizin döneminizde çıktı, çözüm makamı da sizsiniz, niye bugüne kadar çözmediniz?  Bunlar kendini sanki muhalefet sanıyor” dedi.

Son derece yoğun tempoda sürdürdükleri seçim çalışmalarını değerlendiren Yavuz Aydın, “Milletimiz gerçekten bıktı. Zamlardan, torpilden, enflasyondan, tehditlerden, işsizlikten, adım kayırmacılıktan, şatafattan, her şeyden bunaldı. Türk lirası tarihin en kötüsünü görmüş, zaten bunu kendi Maliye Bakanları açıklıyor. Adım başı mülteci dolu. Sorunlar çığ gibi arttı ama iktidar mensupları inanılmaz şekilde olayı kapatmaya çalışıyorlar. Sanki sorunların kaynağı kendileri değilmiş gibi ‘bizi seçin, sorunları sadece biz çözeriz’ diyor. Zaten yönetim yıllardır sizde, sorunu kim çıkardı, çözüm makamı sizsiniz, biz değil. Niye bugüne kadar çözmediniz?  Bunlar kendini sanki muhalefet sanıyor” diye konuştu.

BAKANLIK ONAYLARSA DİYOR!

Bu konuda örnekler veren İYİ Parti Milletvekili adayı Aydın, sözlerini, şöyle sürdürdü: “Bir aday anlatıyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan kendilerine ‘Trabzon’un sorunları var. Gidin onları çözün’ demiş. Yani kabul ettikleri gibi sorun var, biz de onu söylüyoruz zaten. Ama sorunlar 21 yıldır onlar varken çıkmış bunu unutmuş sanırım bunları anlatırken. Diğer aday  ‘hafif raylı uygulama projemize başladık. Biri, Bakanlığımız onayladığı andan itibaren 3 yıl içerisinde bitireceğiz’ diyor. Bakanlık onaylarsa diyor ama o bakanlığın başında kendisi var, niye imzalamıyor ki! Biri, ‘Halkımız 14 Mayıs'ta Millet İttifakına yeter diyecek’ diyor mesela, inanılır gibi değil. Gerçekten kim muhalefet, kim iktidar, karıştırdık!