Bu süreçte birlikte hareket etmek, anlayış göstermek, yardımlaşmak, el ele vermekten başka çaremiz yok. Özellikle ülkemiz yönetenlerin ayrıştırıcı dil kullanmaması, insanları ötekileştirmemesi, kutuplaştırmamaya çalışmaması çok önemli. Güler yüze çok ihtiyacımız var çünkü. Herkesin huzur ve sağlık bulduğu bir bayram diliyorum” diye konuştu.

MHP BİRLİK VE DİRLİK DEMEKTİR MHP BİRLİK VE DİRLİK DEMEKTİR

MİLLETİMİZ İKİYE AYRILDI!

“Güçlü Türkiye, mutlu Trabzon” hedefi ile yola çıktıklarına dikkat çeken Yavuz Aydın, “Bunlar tabi ki çabuk gerçekleşecek, kolay hedefler değil. Ülkemizin her alanda tutarlı, istikrarlı, güçlü olması gerekiyor. Türkiye’nin güçlenmesi, insanlarımızın mutluluğu ile doğru orantılıdır. Ama onları en çok kendi ekonomisi ilgilendirir zira akşam eve gidince mutfağı, çocuklarının talepleri, ailenin ihtiyaçları ile yüz yüze kalır. Alım gücüne bakar sadece, diğer sorunlar aklına bile gelmez. 10 yıl önce 12 bin dolar olan başı milli gelir hedefini 20 bin dolar olarak açıklamıştı iktidar ama şu anda bu rakam 10 bin dolar seviyesinde. Ülkenin belirli bir kesimi tatil yapabiliyor, belirli kesimi hastane, okul gibi özel hizmetlerden yararlanabiliyor. Diğerleri hasta olsa bir ay sonrasına randevu alabiliyor, devlet okullarında bu çağda bir sınıfta 40 kişi ile sıkışık ortamda ders yapıyor. Milletimiz, iktidarın ‘ya taraf olursunuz, ya bertaraf’ söylemleri gibi iki gruba ayrıldı: Çok kazananlar ve ucuzluk kampanyalarını kovalayan, kuyruklarda bekleyenler. Birçok alanda eşitlik ilkesi ortadan kalktı ne yazık ki. İsrafı, torpili, adam kayırmacılığı önleyip liyakati, eşitliği, bilimi öne çıkartarak sorunları aşma sözü veriyoruz” dedi.

İYİ Parti Milletvekili adayı Yavuz Aydın, “Biz kişilerle değil, hizmet yarışı içinde olacağız. Bizden öncekiler iyi ne yaptıysa alkışlayacağız, güzel projelerine sonuna kadar destek olacağız, eksik varsa düzelteceğiz, yanlış varsa milletimizin ve ülkemizin çıkarları doğrultusunda son verip yeni projelerle güçlü ve mutlu bir geleceğe yol alacağız” ifadelerini kullandı.